Cum să arăți bine în blugi

De la fetișcane și până la femeia fatală , astăzi este imposibil să ne închipuim vreo garderobă fără faimosul pantalon. Oricine are, obligatoriu o pereche de blugi! Este elementul de bază în orice ținută , șic sau casual, de zi sau de seară.

Blugii sunt a doua piele, se mulează pe corp șlefuind formele-ascund eventualele depuneri de grăsime, adaugă acolo unde e nevoie, și prin structura lor, oferă fermitate rotunjimilor , care câștigă astfel senzualitate. În sfârșit, dacă ți se potrivesc, nu îi evita: îți fac fesele frumoase.

Blugii sunt “făcuți” pe tine și, cu unele excepții nu se împrumută. Atenție : în materie de “denim” , nu te baza pe garderobă prietenei tale. Dacă o pereche îi vine divin unei prietene, nu înseamnă că ție îți va veni la fel, și invers, perechea ce te face pe tine o”bombă” pe o altă persoană o poate face să pară aiurea. Așa că, analizează-ți curbele cu luciditate și, în funcție de conformația ta, ține cont de următoarele sfaturi ( cu exemple din rândul unor adepte”de top”ale blugilor) :

1. Dacă ai șoldurile mai late și abdomenul plat, recurge la niște blugi cu talie joasă, măgulitori pentru silueta ta. Dacă ai un pic de burtă, e de preferat o talie ușor mai înaltă. În orice caz, alege-i evazați jos, ca să nu arăți ca o sticlă de Orangina. Ia-o ca exemplu pe Jeniffer Lopez.

Jennifer-Lopez-in-Tight-Jeans--36


2. Dacă n-ai picioarele atât de lungi pe cât ți-ai dori, încearcă să găsești unii stil boot cut , ușor evazați în partea de jos, te vor face să pari mai înaltă. Dacă totuși preferi o formă verticală, alege blugi drepți. Evită cu orice preț blugii prea largi pe picior. Și poartă tocuri joase. Ia exemplu pe Penelope Cruz.

pene


3. Dacă ai un corp lipsit de curbe, i-ați o pereche slim pe care s-o porți cu niște balerini. Da nu, poți opta pentru o pereche cu talie joasă, drepți pe picior, sau boot cut. Buzunarele mari din spate îți vor pune fesele în valoare. În schimb , evită blugii prea strâmți.

msd


4. Dacă ai un fund mic, alege mai degrabă o croială largă, cel puțin în partea de sus, și evită ca buzunarele de la spate să fie depărtate, vor atrage prea mult atenția asupra feselor. Exemplu-Liv Tyler.

sde


5. Dacă ai burtă, evită pantalonii cu talie joasă, care-ți vor lăsa abdomenul să se reverse ca o mică geamandură, ceea ce nu-i deloc grațios. Ia-ți o pereche cu talie mai înaltă, ca să-i poți strânge mijlocul cu o centură lată. Exemplu-Beyonce Knowles.

sden

Trucuri în blugi
Spăla-i întotdeauna pe dos, pentru că-și păstrează mai bine culorile.
Nu-i spăla niciodată la o temperatură mai mare de 40°C.
Pentru a îndepărta cutele după spălare, fără a fi nevoită să recurgi la fierul de călcat, pune-i pentru o noapte sub salteaua care dormi.

1 thought on “Cum să arăți bine în blugi”

  1. Util articol. Veșnica problemă a mea cu blugii și burta cu toane, care când e slim, când e rebelă. Așadar, mai multe perechi de blugi de avut și problema va fi rezolvată 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top