Ce nu trebuie să faci de Valentine’s Day !

1. Nu trebuie să postezi pe Facebook un status lung despre cât de binecuvântat ești să fii într-o relație cu persoana pe care o iubești . Spune-i ei asta, personal, față în față, nu pe Facebook.

2. Nu trebuie să te plângi de faptul că ești singur/ă pe toate rețelele tale de socializare. Nu face asta prea des, de fapt , mai bine nu face asta deloc.

3. Nu trebuie să pretinzi că această zi nu există. Unele persoane primesc flori, mănâncă bomboane, în timp ce altele plâng că nu primesc . Dacă nu primești nici tu, atunci trimite-ți singură.

4. Nu trebuie să mănanci la un restaurant de lux împreună cu partenerul tău pentru a-ți dovedi dragostea nemuritoare. Vreau să spun că poți mânca la un restaurant de lux-pur și simplu , nu pentru a-ți arăta dragostea.

5. Nu trebuie să faci poze cu buchetul de flori, bomboanele de ciocolată turcești, diamantele , cadourile pe care le primești, ca apoi să le postezi pe toate rețelele sociale.

6. Nu trebuie să-ți petreci ziua fiind trist/ă pentru că nu ai pe nimeni. Valentine’s Day este despre dragoste – găsește pe cineva pe care să iubești. Iubește-ți câinele dacă trebuie.

7. Nu trebuie să postezi videoclipuri cu tine și partenerul tău în timp ce vă bucurați de această zi. Nimeni nu vrea să știe și nimănui nu-i pasă, crede-mă.

8. Nu trebuie să faci remarci sarcastice cu privire la modul în care oamenii sărbătoresc reciproc dragostea doar într-o anumită zi a anului. În primul rând, nu există nici o cale reală prin care tu poți să știi dacă e așa sau nu. În al doilea rând, nu fi un hater.

9. Nu trebuie să stai afară până la 5 dimineața încercând să-ți îneci suferința în Tequila. Același lucru este valabil și pentru Votcă, Whisky.

10. Nu trebuie să vorbești despre modul în care Valentine’s Day este despre publicitate și profit. Nu suntem idioți, suntem cu toții conștienți de asta. Dar, untul de arahide în această perioadă a anului, este astfel în formă de inimă.

11. Nu trebuie să spui tuturor cât de mult nu-ți pasă de Ziua Indrăgostiților , “chiar dacă te aflii într-o relație”.

12. Nu trebuie să faci nimic, doar să te bucuri de faptul că ai parte de o altă zi în care poți trăi, iubi și râde. Și, într-o mică măsură, asta e întotdeauna un motiv bun pentru a sărbători.

cute couple 1

1 thought on “Ce nu trebuie să faci de Valentine’s Day !”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top