Dragă mamă,

Vreau să încep prin a-ţi spune cât de mult te iubesc. Tu ai fost prima persoană care m-a iubit din momentul în care am păşit în această lume, chiar înainte de asta.

Tu eşti cea mai importantă femeie din viaţa mea şi mereu vei fi. Știu că viața e grea pentru tine și eu nu mă străduiesc întotdeauna suficient de mult pentru a o face mai ușoară. Ai sacrificat atât de multe în viața ta doar ca să mă creşti, și acest lucru înseamnă pentru mine mult mai mult decât voi fi vreodată în stare să exprim în cuvinte în acest articol.

Esti cea mai puternică persoană pe care o știu, plină de iubire și de motivație, iar eu sunt incredibil de binecuvântată să te am ca mamă.

Mamă, îţi mulţumesc ! Un cuvânt care înseamnă atât de puţin atunci când îl compar cu orice mic lucru pe care l-ai făcut pentru mine.

Îţi mulţumesc pentru nenumăratele îmbrăţişări, pentru acele momente în care m-ai lăsat să plâng pe umărul tău încercând să mă faci să trec peste orice greutate care mi s-a ivit în cale.

Îţi mulţumesc pentru râsete, zâmbete, lecţii şi pentru momentele în care îmi aminteşti că voi avea mereu pe cineva care să mă iubească pentru ceea ce sunt , cu tot cu defecte.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că toţi suntem egali, că nici o persoană nu este mai bună decât alta şi că toţi facem greşeli.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să nu merg niciodată la culcare supărată pe cineva şi să iubesc întotdeauna o persoană pentru că niciodată nu pot ştii când poate fi luată de lângă mine.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că “pot prinde mai multe muște cu miere decât cu oțet.” Că trebuie să fiu o persoană calmă, să vorbesc frumos în loc să folosesc cuvinte dure, furia doar face ca lucrurile sa fie mai rele.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că “dacă nu am nimic frumos de spus mai bine să nu spun nimic.” Că este mult mai bine să rămân tăcută decât să spun ceva ce voi regreta mai târziu.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că “răbdarea este o virtute.” Că, în această lume, va trebui să aștept, uneori, și că satisfacția instantanee doar face ca inima să dorească mai mult.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că “lucrurile bune vin la cei care așteaptă.” Că, dacă este menit să fie se va întâmpla. Că în cazul în care nu este menit să fie, există un motiv, chiar dacă noi nu știm de ce. Că într-o zi vom înțelege atunci când este momentul potrivit.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să tratez pe alții așa cum mi-aş dori eu să fiu tratată. Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat  că a te pune in pantofii altcuiva, îţi va deschide ochii la modul în care acesta trebuie să se simtă.

Eşti cu adevărat o femeie uimitoare și ştiu că nu-ţi spun destul de des cât de mult te iubesc și cât de mult mi-ai modelat viața. Fără tine nu aș fi persoana care sunt azi! N-ar exista unitatea sau determinarea de a-mi atinge scopurile și ambițiile în viața mea. Tu mi-ai arătat un bun exemplu, modul în care o femeie poate depăşi toate aşteptările şi poatea avea succes deplin în toate aspectele vieții. Tu îmi dai speranța că toate visele mele pot fi îndeplinite! Ești o persoană uimitoare atât în ​​interior cât și în afară și chiar dacă noi căteodată nu ne înţelegem, eu știu că am o femeie superbă în viața mea care îmi este alături în orice situaţie.

În această zi specială aş dori să te relaxezi şi să te bucuri de faptul că eşti mamă a 4 copii frumoşi, drăguţi şi inteligenţi aşa ca tine. La mulţi ani , scumpa mea mămică!

Puteți arunca o privire și aici : La mulți ani ani, scumpă mamă  

Sursa: pexels

Similar Posts:

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.