Fapte necunoscute din Game of Thrones

Game of Thrones este un serial care a câștigat popularitate pe plan mondial, în cel mai scurt timp. Nu contează dacă ești un fan Game of Thrones sau doar cineva care îl urmărește, spectacolul atrage atenția tuturor.

De la aventura lui Jon Snow până la liniile de amețeală ale lui Tyrion Lannister, fiecare episod creează un nou fapt și oferă un indiciu pentru ceva nou. Dar știind totul despre lumea din Westeros și ținând cont de drama jocului Tronului nu este atât de ușor.

Cu toate cele 6 sezoane în valoare de trivia și de cunoștințe care vă vor surprinde, Game of Thrones este o surpriză constantă. Care este fundalul personajului dvs. preferat? Cine a prezis ce personaj moare în care sezon? Ați fost în măsură să previzionați câteva dintre parcelele răsucite de pe serial până în prezent?

Așa cum vă pregătiți pentru cel de-al șaptelea sezon al show-ului, vă vom prezenta câteva fapte surprinzătoare de la Game of Thrones, care vă vor lăsa fără cuvinte. Luați-vă lupele și creșteți-vă tronul IQ-ului.

  1. Rochia de mireasă a lui Sansa Stark definește simbolic povestea ei de viață – de la începuturile lui Tully și Stark până la încurcarea cu Lannisters.
    1
  1. În primul sezon al Game of Thrones, Jaime Lannister îi spune lui Tyrion Lannister că ar prefera să moară decât să fie un paralizat. Și în sezonul 3, își pierde mâna.
    2
  1. Momentul în care întreaga familie Stark îl aștepta pe regele Robert Baratheon în Winterfell a fost singura dată până în prezent, când toţi cei din familia Stark au fost văzuţi împreună într-un singur cadru.
    3
  1. Expresia “Nordul îşi aminteşte” a fost menționată pentru prima dată în al cincilea sezon.
    4
  1. Contrar credinței populare că Cersei avea 3 copii, ea avea de fapt 4. Era primul ei copil născut și singurul cu regele Robert Baratheon.
    5
  1. În cele 6 sezoane difuzate până în prezent, există doar 5 episoade în care nimeni nu moare.
    6
  1. Rolul lui Tommen Baratheon a fost interpretat de Callum Wharry în sezoanele anterioare.
    7
    Dean-Charles Chapman, care l-a înlocuit pe Callum ca Regele Tommen, a jucat de asemenea rolul lui Martyn Lannister în sezonul 3.
  1. “Un Lannister își plătește întotdeauna datoriile” nu sunt cuvintele oficiale ale casei Lannister. Ele sunt “Ascultă-mi strigătul “
    8
  1. Vă amintiţi de sabia “Ice” pe care Ned Stark o folosea pentru a-l executa pe Gared (dezertorul de la Night Watch)? A fost aceeași sabie cu care a fost executat Ned.
    9
  1. Rolul lui Gregor Clegane a fost jucat de trei persoane diferite până în prezent.
    10
  1. Actorul Charles Dance (Tywin Lannister) a jupuit de fapt un cerb mort pentru această scenă.
    game of thrones
  1. Prima persoană care a fost prezentată pe tron, era Ned Stark.
    12
  1. În Game of Thrones cel puțin un rege a fost ucis în fiecare sezon: Robert Baratheon (Sezonul 1), Renly Baratheon (Sezonul 2), Robb Stark (Sezonul 3), Joffrey Baratheon (Sezonul 4), Mance Rayder și Stannis Baratheon (Sezonul 5) şi Balon Greyjoy (Sezonul 6).
    13
  1. Nu apare niciun personaj în fiecare episod al întregului sezon. Peter Dinklage (Tyrion Lannister) este singurul care a apărut în fiecare episod al sezonului 2 și 5 până acum.
    14
  1. Personajul lui Joffrey Baratheon este inspirat de împăratul roman Caligula, a cărui domnie a fost cunoscută pentru cruzimea și sadismul său extrem.
    15

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top