Niciodată nu este prea târziu pentru iubire.

Niciodată nu este prea târziu pentru iubire. Indiferent de ceea ce spun revistele, cărțile sau părinții tăi, indiferent de cum îţi sugerează alţii să-ţi organizezi viaţa, dragostea are o modalitate de a te găsi atunci când te aștepți cel mai puțin sau când nu te-ai gândit niciodată că te-ar putea găsi.

Niciodată nu este prea târziu pentru iubire. Nu contează cât de mult decizi să te concentezi asupra carierei tale, nimeni nu te va iubi vreodată pentru că lucrezi atât de mult. Dragostea va găsi o cale între programul aglomerat și timpul liber pe care îl ai.

Niciodată nu este prea târziu pentru iubire. Chiar dacă eşti ultimul dintre prietenii tăi care trebuie să se căsătorească, şi aștepţi în continuare persoana potrivită, cu o inimă suficient de mare și cu tipul de moliciune de care ai nevoie, nu te mulțumi cu nimic mai mult decât o iubire care te face întotdeauna să fii plin de speranță .

Niciodată nu este prea târziu pentru iubire. Chiar dacă fiecare dragoste în care ți-ai fixat speranțele și visele te-a dezamăgit, ține cont de faptul că există cineva care este potrivit pentru tine, aşa cum există cineva pentru toată lumea. Dragostea te va vedea în întuneric și te va face să te îndrăgosteşti de persoana potrivită când va veni timpul.

Niciodată nu este prea târziu pentru iubire. Într-o zi, te vei trezi și îţi vei aminti de toate momentele în care te-ai îndoit că vei găsi vreodată ceea ce cauți și că e prea târziu pentru tine și o să râzi . Pentru că acesta este adevărul, aşa este făcută viața: atunci când începi să te îndoieşti din ce în ce mai mult, iubirea va veni în căutarea ta şi te va găsi.

IMG 20170827 205627
Poros Island Greece

 

 

2 thoughts on “Niciodată nu este prea târziu pentru iubire.”

  1. ,,acesta este adevărul, aşa este făcută viața: atunci când începi să te îndoieşti din ce în ce mai mult, iubirea va veni în căutarea ta şi te va găsi”
    – adica Iubirea te cauta neobosita ! ?
    himmm…. e prea frumos sa fie adevarat… , nu se verifica in orice caz ! pare mai degraba un scenariu de film….. ! ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top