Sper că 2018 va fi anul tău.

În 2018, spune “la revedere” bagajelor tale. Nu lăsa relațiile toxice din trecutul tău să-ți dăuneze noile relații. Nu fugi de dragoste pentru că ai fost rănit înainte. Nu renunța la cariera ta deoarece ai fost respins înainte. Nu lăsa eșecurile să te oprească. Nu lăsa temerile să te oprească. Lasă-te să fii deschis, vulnerabil și brut și real. Fii tu însuți.

În 2018, spune “la revedere” îndoielii de sine. Spune “la revedere” ezitării tale. Aleargă dupa visele tale. Fugi după ce îți dorești. Păstrează-ți așteptările ridicate. Crează viața pe care ai visat-o dintotdeauna să o trăiești. Nu renunța până nu îți atingi obiectivele.

În 2018, spune “la revedere” cronologiei tale. Nu te mai gândi că trebuie să ajungi la anumite etape până la 21, 25 sau 30 de ani. Realiză că fiecare se mișcă în propriul său ritm. Acceptă faptul că faci tot ce poți și că nu există nici un motiv să te simți rău dacă încă ești singur sau lucrezi în continuare la un loc de muncă cu jumătate de normă sau că încă mai trăiești împreună cu părinții. Nu mai fi atât de strict cu tine, pentru că viața e dură și tu o ocupi ca un supraviețuitor.

În 2018, spune “la revedere” oamenilor toxici din viața ta. Renunță la cei care îți aduc mai mult stres decât confort. Persoanele cărora îți este frică să le vezi, pentru că acestea se scurg. Oamenii care te trag cu ei. Cei care aparțin trecutului tău, dar nu ți-au câștigat un loc în viitorul tău.

În 2018, spune “la revedere” mentalității tale toxice. Spune “la revedere” lucrurilor negative pe care ți le spui ori de câte ori te uiți în oglindă. Spune “la revedere” nesiguranței tale.

I-ați “la revedere” de la conștiința de sine. Spune “la revedere” zilelor în care ai acționat ca cel mai rău dușman în loc ca cel mai bun prieten al tău.

În 2018, spune “la revedere” trecutului tău. Nu te mai gândi la vremurile bune. Nu mai glorifica ceea ce a fost.

Nu mai sta noaptea târziu, reamintindu-ți din nou și din nou cele mai grave amintiri din cap. Nu te mai tortura cu lucruri pe care nu le poți schimba. Nu te mai focaliza pe ziua de ieri, în loc să te concentrezi pe ziua de mâine.

În 2018, spune “la revedere” obiceiurilor tale nesănătoase. Spune “la revedere” scuzelor pentru care sari peste sală de gimnastică. Spune “la revedere” lenei tale. Spune “la revedere” amânărilor tale.

În 2018, spune “la revedere” geloziei tale. În loc să-ți dorești să ai mai mulți bani, pune-te la muncă pentru a câștiga o promovare. În loc să-ți dorești să arăți mai mult ca altcineva, schimbă-ți coafura și rutina de îngrijire a pielii. În loc să-ți dorești pasiv ca viața să se schimbe, ia măsuri pentru a face o schimbare. Fă ceva în legătură cu nefericirea ta. Trebuie să devii activ ca persoana care ți-ai dorit mereu să fii.

În 2018, i-ați “la revedere” de la mediocritate. Nu accepta mai puțin decât meriți. Știi ceea ce merită să ai – și nu îndrăzni să te oprești până nu vei reuși.

Sper ca 2018 să fie anul în care te vei alege în sfârșit pe tine. Poate de data aceasta, este momentul în care vei lăsa în sfârșit oamenii care te-au tras în jos și te vei ridica și vei fii puternic și independent.

Sper că anul 2018 va fi anul în care vei înțelege în sfârșit că nu ai nevoie de nimeni care să te completeze. Ești întreg și nu ai nevoie de nici o validare de la cineva din jurul tău pentru a accepta cine ești cu adevărat.

Sper că anul 2018 va fi anul în care nu te vei mai lăsă să fii rănit și vei începe să te iubești în schimb. Nu va mai fi iubire mai mare decât dragostea pe care o ai pentru tine. De data asta, e rândul tău.

Sper că 2018 este anul în care îi vei ierta pe cei care te-au rănit. Iartă-i pentru că, indiferent cât de rău te-au rănit, te-au învățat ceva. Te-au învățat să fii tare. Te-au învățat să fii mai bun.

Sper că 2018 este anul în care te descoperi pe tine însuți. Dacă te simți puțin pierdut și confuz, te rog să nu pierzi speranța, pentru că te vei regăsi din nou, vei fi din nou tu. Trebuie doar să crezi în tine.

Sper că anul 2018 va fi anul în care vei realiza în cele din urmă că nu ai fost doar o stea în univers, ci soarele. Ești destinat unor lucruri mai mari și mai strălucitoare. Ești menit să faci parte din altceva decât toate rahaturile și minciunile cu care alți oameni te hrănesc.

Sper că anul 2018 va fi anul în care vei afla că nu toate zilele rele durează o veșnicie și că zilele bune sunt chiar înaintea ta. Sper că anul 2018 va fi anul în care vei fi liber în cele din urmă. Sper că anul 2018 va fi anul în care vei crede în cele din urmă că totul va fi în regulă.

Sper că 2018 va fi anul tău.

girl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top