Te iubesc. Dacă vrei să fii iubit, iubeşte!

Te iubesc. Aceste cuvinte sunt ușor de rostit, ca și căldura verii, ca ploaia dimineții. Mă întreb cum le auzi în mintea ta. Sună la fel de frumos? Au aceeași greutate? Câteodată, când îmi închid ochii, te aud spunându-mi aceste două cuvinte în linişte.

Acestea sunt cuvintele care mă ghidează, chiar și atunci când distanța intervine între noi, chiar și atunci când natura temporară a acestei lumi țintește în inima mea.

Te iubesc. Două cuvinte atât de simple, și totuși atât de puternice. A iubi înseamnă a alege, a promite. A iubi înseamnă să fii loial, să crezi dincolo de orice îndoială faptul că ceea ce avem este real și merită să luptăm până la capăt. O astfel de rezistență este transmisă în două cuvinte, opt litere.

Te iubesc. Ceea ce înseamnă că îmi împărtășesc sufletul cu al tău, sperând că vei fi fericit, că vei accepta imperfecțiunea pe care o port cu mine, că vei avea suficientă răbdare în continuare, chiar şi atunci când nu suntem de acord.

Te iubesc. Vreau să-mi împart viața cu tine. Vreau să mă trezesc în fiecare dimineață lângă tine, să adorm la sunetul respirației tale.

Vreau să trecem prin această viață împreună, creând propria noastră melodie și legănându-ne șoldurile pe muzică, creând propria noastră poveste din două volume convergente. Scriind, citind, sărbătorind fiecare pagină.

Îmi spui că mă iubești, dar cum pot să-ți transmit în schimb profunzimea acestui sentiment ? Faptul că știu, dincolo de orice îndoială, că bătăile inimii mele sunt doar pentru tine? Că îmi voi petrece restul zilelor, bătând, crezând și respirând pentru tine?

“Te iubesc”, pur și simplu nu este suficient când fiecare parte a sufletului meu dansează la menționarea numelui tău. Deci te iubesc mai mult. Te iubesc mai mult pentru că tu reprezinți totul pentru mine, tot ceea ce ating este al tău. Fiecare cuvânt frumos pe care îl vei rosti, ți-l voi înapoia, silabele care picură cu răbdare și adevăr.

Te iubesc mai mult. Aceste cuvinte reprezintă modul meu de a transmite ceea ce nu poate fi întotdeauna tangibil sau înțeles.

Acestea uneori nu cuprind toată pasiunea mea pentru tine și nu exprimă cum mor de nerăbdare să petrec ce-a mai rămas din viața mea cu tine.

Te iubesc mai mult. Mai mult decât cineva s-ar putea aștepta. Mai mult decât este posibil din punct de vedere uman. Mai mult decât mă iubești tu, ceea ce denotă un dezechilibru cu care sunt de acord.

Pentru că mă dedic în totalitate ţie nu-mi slăbesc spiritul, ci mi-l întăresc. Pentru că dacă nu te-aş iubi cu toată fiinţa mea ar fi o pierdere.

Te iubesc mai mult. Ceea ce înseamnă că toți avem zilele numerotate, dar eu vreau să mi le petrec alături de tine.

Te iubesc
Dacă vrei să fii iubit, iubeşte! Te iubesc

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top