Vreau un băiat care…

Vreau un băiat care să mă facă să mă îndrăgostesc de el în așa fel încât să nu-mi mai placă de niciun alt băiat, să nu consider pe altcineva mai frumos, mai inteligent, mai bun decât el.
Vreau un băiat care să mă poate face să îl iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece, să mă facă să simț că trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste, să mă facă să simt că el îmi este sufletul pereche, că alături de el îmi voi petrece tot restul vieții, să mă facă să simt că plutesc la “3 metri deasupra cerului”, să aibă ochi numai și numai pentru mine, să aibă o personalitate, o gândire și un caracter de invidiat, să nu aibă vicii cum ar fi drogurile, fumatul sau băutura.

Vreau un băiat care înainte să adoarmă eu să fiu ultimul său gând și primul său gând după ce se trezește.
Vreau un băiat care să mă facă fericită, să se gândească la binele nostru, să îmi ofere dragostea, timpul și atenția lui, să îmi demonstreze prin fapte tot ceea ce simte pentru mine.
Vreau un băiat care să nu mă rănească, ci din contra…să mă facă să fiu tot timpul cu zâmbetul pe buze.
Vreau un băiat căruia să nu îi fie rușine să iasă îmbrăcat în pijamale sau haine de prin casă doar pentru a se vedea cu mine, căruia să nu îi fie rușine cu mine în momentele în care sunt bolnavă, ciufulită sau abia ce m-am trezit.
Vreau un băiat care să-mi spună că în orice moment al zilei sunt cea mai frumoasă fată, să-mi spună că indiferent de cum îmi stă părul, indiferent de cât de răcită sunt… tot frumoasa lui rămân.

Vreau un băiat care să mă strângă foarte tare în brațe, astfel încât corpurile noastre să se atingă atât de mult încât să simt că ne contopim unul într-altul, că devenim un întreg, să simt cât de mult mă iubește prin durata și intensitatea îmbrățișării, să îmi spună că nu o să-mi dea drumul niciodată pentru nimic în lume, în momentele în care mă cuprinde în brațele sale să ascult bătăile inimii sale.


Vreau un băiat care să mă facă să zâmbesc și să îmi bată inima atât de tare încât să simt că îmi va ieși din piept în momentele în care îl întâlnesc, în momentele în care mă gândesc la el și chiar și atunci când cineva îi pronunța numele.
Vreau un băiat care să nu permită monotoniei să-și facă apariția în relația noastră și să mă facă să îmi doresc enorm de mult să îl revăd din nou următoarea zi.


Vreau un băiat care să mă asculte, căruia să îi pot spune toate problemele care mă apasă și toate greutățile prin care trec, să-mi ofere sfaturi și să fie alături de mine în momentele dificile din viață mea, spunându-mi că orice s-ar întâmplă el mereu va fi alături de mine, să mă încurajeze spunându-mi că totul va fi bine.

Vreau un băiat care atunci când sunt nervoasă și vorbesc aiurea, să mă oprească din vorbit cu săruturi iar mai apoi să mă cuprindă în brațele sale cu cea mai mare putere a sa și să-mi șoptească că mă iubește.


Vreau un băiat cu care să mă pot simți în largul meu, să fiu eu, exact așa cum sunt.
Vreau un băiat care să nu mă pună niciodată pe locul doi, să nu mă facă să mă simț în plus sau neimportantă.
Vreau un băiat care să îmi ofere clipe de vis, să mă facă să simț că realitatea este mult mai frumoasă decât orice vis, să mă facă să mă simt împlinită, să simt că sunt cea mai fericită persoană din lume.


Vreau un băiat care să mă înțeleagă atunci când mă supăr din orice sau exagerez, atunci când nici măcar eu nu știu ce e cu mine..
Vreau un băiat care să aibă grijă de mine, să mă țină în brațe toată noaptea și să se trezească cu 30 de minute mai devreme decât mine doar pentru a mă privi cum dorm.
Vreau un băiat care să nu-mi aducă un buchet de trandafiri de ziua mea ci să-mi rupă o floare de pe stradă într-o zi oarecare și să mi-o pună după ureche.


Vreau un băiat care să lupte pentru mine, pentru noi, pentru iubirea ce ne leagă.
Vreau un băiat care să iasă cu mine indiferent de vreme, să mă sune de fiecare dată când îi este dor de mine sau în momentele în care simte că are nevoie de mine.
Vreau un băiat care să fie alături de mine în cele mai importante și frumoase clipe din viața mea!

2 thoughts on “Vreau un băiat care…”

  1. Îl vei gasi pe acest perfect, desavârsit “baiat” doar daca crezi, speri si iubesti Viata reala, absolut, neconditionat, adevarat! 🙂 ))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top