Fraze pe care femeile le folosesc

Am realizat o listă de top 10 expresii pe care femeile le folosesc în mod repetat asupra oamenilor. Unele dintre fraze sunt arme metaforice folosite pentru a fi greu de cap si la obiect. Ridică mâna dacă recunoști 1 sau 2 sau chiar mai multe.

  1. Trebuie să vorbim

Când există ceva în neregulă sau o femeie este deranjată de ceva, ea va folosi această expresie pentru a iniția o conversație. De obicei, această frază ar putea conduce la o despărțire sau la un argument final.

ns
  1. Există ceva ce ar trebui să știi

Deși oamenii doresc să aibă o relație bazată pe încredere, acest lucru nu este întotdeauna așa. Atunci când o femeie folosește această expresie, ea de obicei, vrea să recunoască ceva. Femeile care au o conștiintă , vor admite greșelile pe care le-au făcut și vor spune partenerului de viață în ce constă respectivele greșeli . De obicei, femeile folosesc acest lucru pentru că fie și-au înșelat partenerul de viață sau au făcut ceva în trecut ce a venit înapoi pentru a le bântuii.

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat
  1. Indiferent, orice , nu contează

Oamenii vor întâlni uneori încăpățânarea la femei. Atunci când femeile greșesc,  nu sunt întotdeauna gata să recunoscă. Ele vor folosi una dintre cuvintele : “orice ar fi “ “indiferent “ sau “ nu contează” pentru a semnifica faptul că ele nu sunt interesate în a vorbi despre o anumită situație și ar dori să schimbe subiectul. Această frază este o modalitate nepoliticoasă de a face  față cu o situație ciudată. Femeile care folosesc acest termen arată în principal  că nu au respect față de partenerul de viață sau de sentimentele lor.

“Orice ar fi” , de asemenea, ar putea reprezenta o armă pe care femeile o folosesc atunci când acestea sunt supărate.

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat
  1. ştii ce zi este astăzi?

Femeile, de obicei, sunt cele care își amintesc de zilele importante  din relațiile lor. Barbaților trebuie uneori să li se amintească să celebreze, zile de naștere, aniversări și alte ocazii care sunt importante pentru femei. Astfel femeile folosesc în mod repetat această expresie pentru a semnifica faptul că  așteaptă un cadou de la iubitul sau soțul lor. Această frază înseamnă, de obicei că femeia este supărată și frustrată, de asemenea.

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat
  1. 5 minute

Câți oameni au auzit această frază spusă de femei? Femeile vorbesc, de obicei, de acest termen atunci când acestea sunt în întârziere și au nevoie de câteva minute. Când se imbracă sau se machiază , iar de la 5 minute de obicei se transformă într-o oră.

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat
  1. Tu ești porc!

În societatea postmodernă de azi, femeile stau acasă mai puțin. Ele acum lucrează mai mult și au roluri oarecum egale cu bărbații. Când un bărbat a făcut ceva greșit sau nu și-a curățat după el, el este numit un porc.

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat
  1. Nu ești tu, sunt eu…

Când spun acest lucru , ele se referă de fapt la contrariul. Folosesc această frază atunci când nu sunt interesate de un anumit bărbat sau atunci când vor să se despartă de iubitul lor.

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat
  1. Râmânem prieteni

Femeile pot fi doar mame sau iubite. Ele nu pot fi niciodată cel mai bun prieten al unui bărbat , cu excepția cazului în care respectivul este gay. Acesta este un alt mod pentru femei de a spune că relația nu merge bine și că nu duce nicăieri. Prin urmare, aceasta înseamnă o despărțire, probabil.

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat
  1. Nu-mi pasă

Când bărbatul îi cere părerea iubitei sale cu privire la o anumită chestiune (alegerea unui film de vizionat, o eventuală ieșire în oraș, etc ), iar ea răspunde “Cum vrei tu”, “Mi-e indiferent/totuna” sau, mai rău, “Nu-mi pasă”, transmite, practic, semnalul că ea este supărată pe el.

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat
  1. Nu începe!

Femeilor le place să vorbească despre ceea ce au pe suflet. Ele vor spune întotdeauna partenerului de viață ceea ce simt sau cum se simt. Când bărbații încearcă să spună ceea ce au pe suflet, femeile nu întotdeauna sunt dispuse sa le accepte nemulțumirile sau criticile pe care le aduc la adresa lor. Câteodată nu îi vor asculta și vor spune ” nu incepe!”

10 fraze pe care femeile le folosesc in mod repetat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top