Cea mai frumoasă declarație de dragoste

Declarație de dragoste. Vă voi arăta cea mai frumoasă declarație de dragoste, chiar dacă nu este cea mai complexă declarație de pe acest pământ însă pentru mine reprezintă cea mai frumoasă și sinceră declarație de dragoste pe care am primit-o !
” Încă de la începutul acestei declarații, țin să-ți mărturisesc că fiind prezent aici lângă tine sufletul îmi este inundat de o bucurie nepământeană. Pentru mine reprezinți tot ce am mai de preț pe acest sfânt pământ. Nu dețin bogății materiale, dar cu toate acestea alături de tine sunt cel mai bogat om. Meriți mult mai mult decât am să-ți pot oferi vreodată. Însă acest lucru nu-mi induce o stare de pesimism, ci din contră, îți promit aici că voi face tot posibilul să te fac cea mai fericită femeie.
Tot ceea ce-ți pot oferi acum e dragostea sinceră ce ți-o port.
Ascunzi în tine frumusețea acestei lumi :* , lume pe care am ales să o străbat alături de tine pe un drum ce se anunță a fi unul de o splendoare absolută.
Voi fi alături de tine indiferent se situații. La bine, la rău voi încerca mereu să fiu lângă tine.
Sentimentele mele pentru tine sunt dincolo de cuvinte, fapt pentru care nu-mi rămâne decât ca pe viitor să-ți dovedesc cât de mult te iubesc.
Pentru fiecare om dimineața reprezintă un răsărit de soare , însă pentru mine reprezintă zărirea a doi aştri ” Ochii tăi ” . “

declarație de dragoste

declarație de dragoste
Acum, vă provoc şi pe voi la rândul vostru să scrieți cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care ați primit-o .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top