Cum să faci relația să funcționeze ?

Mulți oameni cred că relațiile la distanță nu funcționează.  Familia ta te poate descuraja, iar unii dintre cei mai buni prieteni te pot sfătui să nu o prea iei în serios.

Nimeni nu poate spune că va fi ușor- distanța în plus face ca multe lucruri să devină imposibil de realizat. Lucrurile ar putea deveni complicate, și te-ai putea simți trist și singur uneori. Cu toate acestea, distanța în plus face, de asemenea, ca cele mai simple lucruri să devină cele mai dulci gen să te ți de mână cu cealaltă persoană, să mâncați impreună la aceeași masă, senzația de atingere reciprocă, să vă plimbați împreună,  aceste dorințe mici ar putea însemna dintr-o dată atât de mult într-o relație de lungă distanță.

Relația la distanță poate fi grea, dar are propriile sale surprize. Pentru a păstra dragostea vie și puternică, aici sunt cele 11 sfaturi pentru a face  relația la distanță să meargă:

  1.  Oferiți-vă reciproc un spațiu virtualdragu

Să vorbești cu partenerul tău poate fi o prioritate, dar nu singura prioritate a ta. Nu petrece tot timpul liber vorbind la telefon sau prin mesaje. În plus, nu te aștepta ca partenerul tău să răspundă imediat la fiecare mesaj pe care îl trimiți.

  1.  Învață să pui întrebări bune și să asculțibu

Comunicarea este piatra de temelie a oricărei relații, dar când ești într-o relație la distanță, comunicarea este tot ceea ce trebuie.  Să înveți să-ți asculți cu atenție partenerul și să pui întrebări bune – întrebări care îl vor face să se gandească și îl vor ajuta să te înțeleagă mai bine.

  1.  Nu evita intrebările dificilebi

Nu evita subiecte și întrebări care ar putea duce la conversații incomode. Pune întrebări care te fac să te simți vulnerabil. Dacă vă aflați într-o relație serioasă ar trebui să fiți în măsură să vorbiți despre orice.

  1.  Învață să recunoști și să controlezi propriile tale emoțiiemoti

Relațiile la distantă implică adesea emoții intense și urcușuri și coborâșuri extreme. Există momente de singurătate intensă, incertitudine, îndoieli, și teamă. Există, de asemenea, momente de bucurie și fericire intensă.  Invață să recunoști, să deți și să gestionezi propriile tale emoții .

  1.  Învață să-ți controlezi geloziagel

Să fi un pic gelos acum și, din nou, nu este neobișnuit într-o relație la distanță. Cu toate acestea, gelozia necontrolată poate duce la o combinație distructivă de suspiciune, posesivitate, nesiguranță, furie și rușine. Dacă te simți gelos, dă-ți seama cum îți poți controla gelozia înainte că ea să înceapă să te controleze pe tine. Nu e ușor, dar se poate face.

  1.  Ajută-ți partenerul să ia legătura cu familia și prietenii tăiget

Dacă vă aflați într-o relație la distanță, mai ales dacă este una  în care v-ați cunoscut on-line, influențele vitale ale familiei și prietenilor de multe ori lipsesc. Găsește o modalitate de a-ți implica și conecta partenerul cu celelalte relații importante din viața ta.

  1.  Evită situațiile în care ai putea fi tentat să înșeliLow Key Shot of a Young Couple Embracing

Nu te pune în situații care te-ar putea face să cazi în ispită. Cunoaște-te. Cunoaște-ți limitele, și apoi stai câțiva pași distanță de aceste limite.

  1.  Vizitați-vă des 

mi

Încercați să vă faceți timp pentru a vă vizita reciproc, cât mai des posibil, sau ori de câte ori bugetul vă permite. Trebuie să vă vedeți, în realitate, la fiecare ocazie. Faceți un program de vizitare regulat sau cel puțin făceți-vă planuri pentru următoarea vizită, de îndată ce fiecare dintre ele se termină.

  1. Sprijiniți-vă reciproc

dd

Fii acolo pentru partenerul tău, dacă acesta este rănit, bolnav sau trece printr-o perioadă grea. Trebuie să fii disponibil să-ți ajuți partenerul, astfel încât acesta își va da seama că îți pasă de el. Dacă vă sprijiniți reciproc, veți crea o interdependență , care este esențială pentru o relație la distanță.

  1.   Trebuie să aveți încredere unul în celălalt

ed

Încrederea într-o relație este vitală, indiferent că este sau nu vorba de o relație la distanță. Incearcă să fii credincios și să eviți ispita. Dacă  faci o greșeală, este deosebit de important să fii sincer și să-i spui partenerului tău adevărul .

  1.   Faceți aceleași lucruri în același timp

daaa

 Acest lucru va face ca distanța dintre voi să pară mai mică.

Citiți aceeași carte sau același articol. Puteți chiar să faceți asta în timp ce vorbiți la telefon, pentru a citi unul altuia sau pentru a vă exprima părerile despre ceea ce ați citit.

 Uitați-vă la o emisiune tv sau la un film simultan.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top