Riscuri pe care trebuie să ți le asumi

Și în dragoste, cine nu riscă nu câștigă. Intră în joc și asumă-ți zece riscuri de dragul iubirii, și o să fii răsplătit.

  1. Ai curajul să fii relaxat. Dacă acorzi prea multă importanță fiecărei întâlniri, o să ai un aer de încordare disperată. Fii tu însăți.
  2. Ai curajul să faci prima mutare. Acțiunea, și nu reacțiunea, e arma cu care cucerești dragostea unui bărbat. Deci, dă-i drumul… de ce să nu-i zâmbești tu prima?
  3. Ai curajul să fii deschisă. Dacă poți să-ți arăți vulnerabilitatea în fața lui, îl încurajezi să fie la fel de sincer și deschis.
  4. Ai curajul să fii flexibilă. Dă un pic de dinanism vieții tale sentimentale și ieși cu un tip care nu e genul tău.
  5. Ai curajul să insiști. El nu pare interesat? Nu renunța – indiferent cât timp și atenție investești într-o relație, răsplata o să vina în cele din urmă.
  6. Ai curajul să-l contrazici. Ți-e teamă că te părăsește dacă-i mărturisești că fotbalul/muzica rap nu sunt genul tău? Greșit – bărbații respectă femeile care au propriile idei.
  7. Ai curajul să fii imprevizibilă. Bărbaților le plac surprizele.
  8. Ai curajul să nu vii la o întâlnire. Crede că ești deja un bun câștigat ? Amână întâlnirea de vineri – e un mod subtil de reafirmare în momentul când se poartă de parcă ar avea controlul absolute al relației.
  9. Ai curajul să fii rece cu el. Uneori, bărbații trebuie să fie luați prin surprindere . Dacă nu oferă cât dai tu, dispari din viața lui. O să se întoarcă singur când o să-și dea seama ce a pierdut.
  10. Ai curajul să spui “ Te iubesc “ . Desigur , nu prea devreme. La început, lasă faptele să vorbească penru tine. Și când a sosit momentul, spune-i . Nimeni nu rămâne rece la o dragoste curată și liberă de constrângeri.

sd

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top