Am știut că ai fi putut să mă ai

Încă stau trează noaptea și mă întreb de ce nu poți lupta pentru mine. Se pare că ai un repertoriu de scuze de ce nu merit sacrificii, dar mereu îmi spui că nu vrei să mă pierzi. Trebuie să te las să pleci pentru că dacă  nu fac asta, mă vei distruge.

Simt că sunt dependentă de tine și nu pot scăpa de dependența asta… De ce? Nu pot să-mi dau seama. Nu-mi pot explica de ce… Tu mă faci să mă îndoiesc, îmi faci rău și mă sperii.

Mă sperii pentru că m-ai rănit deja. Ai făcut deja toate lucrurile pe care le-ai promis că nu le vei face. Am încercat să redau toate lucrurile pe care le-am făcut pentru tine , am încercat să văd cu ce am greșit …

Ți-am dat cele mai bune părți din mine, ți-am oferit dragostea mea și m-ai dat la o parte pentru cineva mai bun. Așa că te-am lasat să pleci.

Dar, iată-te din nou bătând la ușa mea, ușa pe care am crezut că am închis-o cu mult timp în urmă. Știu cât de nechibzuit și prostesc este, dar te-am lăsat să intrii, din nou… Am crezut că de data aceasta ar fi diferit, poate de data asta te-ai schimbat, dar nu ai făcut-o.

Niciodată nu voi fi prioritatea ta. Vei alege întotdeauna pe cineva mai bun decât mine pentru că pentru tine nu voi fi niciodată de ajuns, de aceea nu vei lupta pentru mine. Nu sunt cărja ta. Nu mă mai folosi ca să ieși din singurătate .

Trebuie să trăiesc cu faptul că niciodată nu vei rămane și că mereu vei urmări ceva și pe cineva că așa ți se pare ție că este mai bine.

De fiecare dată când alegi să pleci,  iei o bucată din mine cu tine și să fiu sinceră, eu încep să mă pierd încetul cu încetul. Deci asta e, chiar dacă este dificil și dureros am ales să te las să pleci. Nu te mai poți întoarce.

Știu că totul pare mai ușor când sunt în jur, dar nu pot admite să fiu a doua alegere; ultima stațiune. Așa că îți mulțumesc pentru toate amintirile frumoase și sper că ajungi să-ți îndeplinești toate visele care ți le-ai dorit incă de când erai copil.

Recunosc faptul că poate voi fi întotdeauna unul dintre oamenii care te cunosc cel mai bine, dar știu că nu întotdeauna ajungem să fim cu persoanele pe care le cunoaștem cel mai bine ci cu persoanele pentru care luptăm și amândoi știm că tu nu vei lupta pentru mine. Nu ai putea să lupți pentru mine, pentru că nu vrei..și asta e trist.

Întotdeauna am știut că ai fi putut să mă ai dar nu ai reușit să mă păstrezi.

al

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top