Nu o părăsi dacă nu-i poți da drumul !

Nu o părăsi dacă nu-i poți da drumul.

Nu-i spune că ai trecut peste dacă tu faci un pas înainte și doi înapoi către ea de fiecare dată.

După ce o rănești, ea devine vulnerabilă, suferă și încearcă să meargă mai departe așa cum și tu ai face. S-ar putea să-ți dea mesaj, s-ar putea să te sune, asta pentru că nu știe cum să trăiască fără tine după tot acest timp.

Nu o suna când ai nevoie să vorbești cu cineva. Nu o căuta atunci când suferi. Nu-i trimite poze cu lucrurile care îți amintesc de ea. Nu o căuta când te simți singur.

Nu trebuie să ajungi să-i faci asta. Nu trebuie să apari în viața ei atunci când ea încearcă să se vindece și să închidă rănile, rănile pe care tu i le-ai făcut atunci când ai plecat. Nu trebuie să-i spui lucrurile pe care erai obișnuit să i le spui, pentru că ai pierdut acest privilegiu când ai lăsat-o să plece.

Dacă o lași să plece, trebuie să o lași să plece de tot.

Nu te poți întoarce în viața ei când găseste pe cineva nou. Ea va găsi pe cineva care se va uita la ea ca și cum ar fi soarele care-i luminează lumea. Ea va găsi pe cineva care va ajunge să se trezească langă ea în fiecare dimineată, la fel cum erai obișnuit și tu. Ea va găsi pe cineva cu care să meargă pe stradă ținându-se de mână. Ea va găsi pe cineva cu care să-și petreacă sărbătorile. Ea va găsi pe cineva să-l iubească și să-și construiască un viitor alături de el.

Ea va găsi pe cineva care nu pleacă.

Așa că, nu o părăsi, dacă nu suporți idea de a o vedea în brațele altuia. Nu o lăsa dacă nu poți suporta gândul că se va trezi cu altcineva lângă ea.

Atunci când alegi să o părăsești, faci o mare daună și nu vei mai face parte din viața ei .

Deci, nu o părăsi, dacă nu-i poți da drumul în adevăratul sens al cuvântului.

mi 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top