Ai pierdut-o dinainte ca ea să pună capăt relației!

Poate că nu te-ai gândit niciodată că se va ajunge aici și totuși iată că s-a ajuns.. Nici măcar o dată nu ți-a trecut prin gând că roata se va întoarce, că se vor inversa rolurile și că vei primi ceea ce meriți cu vârf și îndesat. Nici măcar o secundă nu te-ai gândit că vei rămâne fără ea. Ai pierdut-o și cel mai rău e că ți-a luat ceva timp să îți dai seama de acest lucru.

Nu credeai niciodată că va lua această decizie. Știu, erai ferm convins că îți va fi alături pentru toată viața, că va fi alături de tine indiferent de situație, indiferent că ai rănit-o de atâtea ori când aruncai cuvinte jignitoare atât de ușor asupra ei. Ai făcut-o să plângă de nenumerate ori și nu ți-a păsat de fiecare dată..

Probabil pentru tine ea era o păpușă pe care puteai să o folosești de fiecare dată când voiai și apoi să o lași în pace, să o lași liniștită și să o cauți iar când ai tu chef, iar ea de fiecare dată de naivă ce era se întorcea la tine.

Indiferent de cât de mult a putut să verse lacrimi pentru tine, indiferent de cât de mult a fost rănită, ea întotdeauna și-a dorit ca totul să fie bine între voi, întotdeauna și-a dorit să fii fericit, să fie fericită dar cel mai important să fiți fericiți împreună.

Întotdeauna s-a străduit ca totul să fie bine chiar dacă de cele mai multe ori era sigură că toată străduința ei va fi în zadar pentru că tu vei înnebuni din nou peste câteva zile…

Totuși ea a încercat timp de ani de zile să salveze această relație..A încercat până când a fost secată de puteri și nu a mai putut face nimic..nu a mai putut lupta..nu i-a mai rămas decât să pună stop.. nu i-a mai rămas decât să pună punct în loc de virgulă cum erai obișnuit să o facă.

Și a pus punct dintr-o dată..fără să te atenționeze că o va face..ți-a dat niște indicii dar tu ți-ai dat seama prea târziu..ți-ai dat seama abia după ce faptul a fost consumat..ți-ai dat seama atât de târziu încât nu mai puteai rezolva nimic..nu o mai puteai aduce înapoi..

Poate nu știai dar ai pierdut-o de mult..ai pierdut-o dinainte ca ea să pună capăt relației.

Ai pierdut-o din momentul în care și-a dat seama că oricât de mult s-ar strădui ca relația voastră să meargă totul e în zadar.

Ai pierdut-o din momentul în care a început să nu te mai streseze cu apeluri și mesaje pe toată durata zilei.

Ai pierdut-o din momentul în care a început să nu o mai intereseze dacă petrece sau nu timp cu tine.

Ai pierdut-o din momentul în care a început să nu-și mai exprime sentimentele față de tine.

Ai pierdut-o din momentul în care s-a săturat să îi respingi apelurile.

Ai pierdut-o din momentul în care și-a dat seama că te folosești de ea din punct de vedere fizic și emoțional.

Ai pierdut-o din momentul în care i-ai spus că pentru tine nu contează dacă o să o mai vezi sau nu.

Ai pierdut-o din momentul în care i-ai demonstrat că pentru tine oricine altcineva prezintă o mai mare importanță decât ea.

Ai pierdut-o din momentul în care a început să se gândească la ea înainte să se gândească la tine.

Ai pierdut-o din momentul în care s-a săturat să treacă peste.

Ai pierdut-o din momentul în care ai lăsat-o să plece atunci când puteai să o faci să stea.

Ai pierdut-o din momentul în care s-a schimbat.

Ai pierdut-o din momentul în care și-a dat seama că alături de tine nu va avea un viitor fericit.

Cum e acum?

Cum îți e acum fără ea?

Îți e mai bine sau doar îi minți pe alții? Sau nici măcar nu ai curajul să-ți recunoști ție însuți cât de mult te-a rănit în momentul în care a decis să te părăsească..

Ești bărbat, știu, asta face ca totul pentru tine să fie extrem de greu.. datorită faptului că ești bărbat nu îți poți exprima sentimentele în cel mai sincer mod..nu poți spune prietenilor tăi cât de rău îți pare că ai pierdut-o..sau poate că ai făcut-o sau dacă nu poate că o vei face..

Dar totuși mândria ta.. mândria ta de bărbat nu cred că te va lăsa să o faci..nu te va lăsa să te plângi în fața altor persoane cu privire la ea..cel mai probabil vei zâmbi și vei spune că vei trece peste asta, sau mai rău poate îi vei minți că nu îți pasă și că momentul în care ea a hotorât să plece a fost cel mai bun moment din viața ta. Dar cât de mult suferi după ea știi doar tu !

22047601 1542523375831446 1913431388 o
Parnitha, Greece

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top