Nu trăiești viața pe care ți-o dorești!

Am învățat că indiferența este o boală. E otravă. Este o moarte lentă a sufletului tău și a inimii tale.

Indiferența este motivul pentru care nu ai încercat mai mult să obții o slujbă mai bună sau motivul pentru care ți-ai văzut dragostea vieții tale căsătorindu-se cu altcineva sau motivul pentru care viața ta se destramă.

Am învățat că indiferența te poate face să arăți calm, dar nu te face să te simți viu. Nu aduce nici un strop de culoare în lumea ta. Nu-ți face inima să săra peste zece bătăi și nu te face să simți toate emoțiile divine pe care le-ai putea simți și toate lucrurile minunate pe care le-ai putea experimenta.

Am învățat că indiferența nu este aceeași cu puterea. Puterea înseamnă să  încerci și să eșuezi. Puterea înseamnă să iubești mai mult de fiecare dată când te distrugi. Puterea înseamnă să faci ceea ce vrei, indiferent de ce ești speriat, indiferent dacă crezi că nu merită. Puterea înseamnă să provoci obstacolele și greutățile, în loc să aștepți un semn.

Puterea înseamnă să fii moale și vulnerabil atunci când toată lumea din jurul tău se așteaptă să fii rece și indiferent. Puterea înseamnă să fii rănit atunci când pierzi persoana pe care o iubești în loc să te prefaci că ești bine. Puterea înseamnă să spui cuiva cum te simți în loc să pretinzi că nu-ți pasă.

Am învățat că indiferența îți poate aduce fericire pe termen scurt, dar îți va aduce și tristețe pe termen lung.

Când te uiți înapoi la toate șansele de care nu ai profitat și la toate cuvintele pe care nu le-ai spus. Când te uiți înapoi la oamenii pe care i-ai părăsit și la oamenii care nu aveau nici cea mai mică idee cât de mult au însemnat pentru tine.

Când te uiți înapoi la viața pe care ai fi putut să o trăiești dacă ai fi avut curajul să fii puțin mai indrăzneț.Viața pe care ai fi putut să o trăiesti dacă ai fi încercat puțin mai mult să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, în loc să-ți lași mândria să-ți spună că indiferența este singura modalitate de a uita și singura modalitate de a nu plânge că ai pierdut ceva ce nu ai avut niciodată.

Este timpul să fiu acea persoană care chiar dacă nu primește ceea ce își dorește trebuie să încerce din nou cu aceeași pasiune și ardoare. Este timpul să fiu acea persoană care iubește mai mult și căreia îi pasă și incearcă mai mult.

21146698 1532084116875372 379057737 o
Ambelokipi, Athens

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top