Prietenii adevărați

Prietenii adevărați nu îți vor ascunde adevărul. Ei nu te vor minți doar pentru a te face să te simți mai bine. Ei îți vor spune realitatea aspră indiferent de situația în care te afli.

Prietenii adevărați îți vor spune când arăți ca o mizerie . Îți vor spune când faci o mare greșeală. Și ei sunt pe deplin conștienți de faptul că acest lucru ți-ar putea ruina ziua..

Prietenii adevărați sunt cei care îți spun ceea ce nici măcar nu știi. Ei îi vor observa pe cei care te-au blestemat și pe cei de care ești atras. Ei vor observa dacă acționezi diferit în jurul unei persoane care nu te tratează bine.

Prietenii adevărați sunt cei cărora nu le pasă dacă sunt sau nu amabili cu tine. Pentru că prietenii tăi adevărați sunt exact așa – reali.

Prietenii adevărați nu vor falsifica nimic, indiferent dacă îți vor răni sentimentele. De ce? Pentru că vor să-ți trăiesti cea mai bună viață. Vor să fii fericit.

Atunci când văd cum te tratează cineva și tu ești orbit de dragoste, ei nu vor pretinde că este în regulă. Ei îți vor spune. Îți vor spune adevărul pe care uneori nu vrei să-l auzi.

Acești prieteni nu te vor judeca niciodată, dar te vor lăsa să știi când ești prost.

Pentru asta sunt prietenii adevărați. Pentru a-ți spune ceea ce deja știi, dar ești prea speriat să recunoști.

Și când se întâmplă acest lucru, atunci când îți dai seama că au dreptate și trebuie să fii singur sau să-ți schimbi slujba sau să cauți iubire sau să călătorești, ei vor fi de partea ta și te vor înveseli. O fac din iubire pură pentru tine, pentru că ei nu vor să te vadă că te distrugi din cauza greșelilor din trecut.

Prietenii adevărați sunt cei care au cele mai înalte standarde pentru tine. Și asta pentru că te iubesc cu toată inima lor. Asta pentru că prietenia este atât de incredibilă. Și aceștia sunt cinstiți, indiferent de cât de mult poate răni adevărul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top