Încă mai ai timp să respiri

Încă mai ai timp să respiri, să simți și să iubești – Loveisaname

Ești o ființă vie, poți să urci munți și să faci față demonilor. Poți să cânți, să strigi, să scrii, să râzi și să-i binecuvântezi pe cei din jurul tău cu zâmbetul tău. S-ar putea să existe lucruri pe care nu le poți face, locuri în care nu ai ajuns încă, dar acele momente neexperimentate nu definesc cine ești.

Ești plin, dar nu terminat.

Mai sunt încă buze care să te sărute, alimente pe care să le încerci, mâini pe care să le ții în palmele tale și să înveți răbdarea, iertarea, schimbarea. Mai există încă locuri de explorat, visuri pe care trebuie să le îndeplinești, iubire de împărtășit.

Ești deja o persoană vrednică de toate lucrurile din această lume care sunt frumoase și mărețe, dar nu ești încă terminat. Timpul tău pe acest pământ încă înflorește. Ai rădăcini pentru a fi plantate, semințe pentru a fi cusute. Ai ore, zile și chiar poate ani de zile pentru a face un impact, pentru a-ți lăsa amprenta și pentru a-ți împărtăși povestea.

Încă nu ai terminat. Există încă diferite căi prin care vei crește și vei modela lumea din jurul tău. Mai sunt încă lucruri pe care le poți face. Mai sunt momente de râs, de durere pe care va trebui să le experimentezi, și aceste momente te vor învăța cine ești și ce poți fi.

Mai există încă o mulțime de lucruri pe acest pământ; deși ești și întotdeauna ai fost întreg, încă mai ai atât de mult timp să respiri, să simți, să atingi, să iubești.

Nu ai terminat. Povestea ta nu s-a terminat. Moștenirea ta nu a fost lăsată; de fapt, încă o construiești cu mâinile, cu vocea, cu pașii tăi, cu inima.

În fiecare zi creezi o promisiune; în fiecare dimineață inima își cântă cântecul. Ești aici pentru un motiv și numai tu și Dumnezeu poți răspunde la întrebarea “de ce”. Așa că, continuă să-ți păstrezi visul, continuă să te construiești, continuă să devii. Scrie dragostea ta pe nisip, pe cer, de-a lungul vertebrelor cuiva pe care ai ales să-l iubești. Știi că ai fost creat – nu perfect, dar uimitor – să binecuvântezi pământul cu tot ceea ce crezi și iubești .

Nu ai terminat aici. Mai ai locuri de vizitat, oameni de întâlnit, inimi de iubit, succes de sărbătorit. Încă mai ai căi de urmat. Mai ai o experiență de viață – una de plinătate și recunoștință și binecuvântare și speranță. Totuși, ai o identitate de construit pentru fiecare moment, fiecare zâmbet, fiecare pas.

Te transformi în ceva frumos cu fiecare mișcare, fiecare pas, fiecare bătăie a inimii.

Încă mai ai timp să respiri, să simți și să iubești - Loveisaname
Încă mai ai timp să respiri, să simți și să iubești – Loveisaname . Chaidari, Athens

1 thought on “Încă mai ai timp să respiri”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top