3 zodii – Un romantic August

3 zodii – Un romantic August

Taur

Chiar dacă ți-ai petrecut prima parte a verii stând în dormitorul tău și bucurându-te de aerul condiționat, vei avea un program destul de încărcat această lună. Abia vei putea petrece puțin timp singur.

Vei fii în mijlocul plajei, urmărind stelele și apusul de soare și vei începe să programezi următoarea aventură. Vei petrece cea majoritatea timpului alături de persoana la care ții cel mai mult.

În această lună iți vei petrece cel mai mult timp socializând, recuperând. Vei întâlni cei mai buni prieteni. Vei fii expus unei lumi întregi noi.

Nu-ți face griji, pentru că distracția nu se va termina la sfârșitul lunii August. Această relație este construită pentru a dura o perioadă mai lungă de timp. Și dacă dintr-un motiv anume, s-ar destrăma, ar trebui să te bucuri de amintiri. Ar trebui să le păstrezi aproape de inima ta.

Scorpion

Nu aveți planificate vacanțe romantice ( și nu aveți suficienți bani pentru o vacanță costisitoare ) dar asta nu înseamnă că în săptămânile următoare nu va fi mai bine. Poți face mai mult decât să urmărești reluări ale filmelor și să iei cina în același loc, de fiecare dată.

Poți explora locuri noi, alimente noi, senzații noi. Poți lua masa la lumina lumânărilor sau să mergi la picnic. Poți merge la degustări de vinuri.

Poți face ca luna August să fie cea mai romantică lună din viața ta – trebuie doar să te implici și să facă ceea ce ți-ai propus. Nu te aștepta ca partenerul tău să depună toate eforturile. Trebuie să te implici. Sună la restaurant să faci rezervare. Află noutățile din zonă, pentru a găsi locul perfect pentru a petrece weekendul.

Nu te mulțumi cu o vară plictisitoare. Meriți mai mult!

Vărsător

În ultimele luni ai fost destul de ocupat, dar în această lună vei avea parte de ceva joacă. Nu vei părăsi casa prea des, dar vei cheltui aproape fiecare secundă a vieții alături de dragostea ta. Veți sta pe canapea și veți urmări filme, seriale. Veți sta cu picioarele încrucișate, relaxați și veți juca jocuri stupide. Veți avea discuții până târziu în noapte, te vei îmbăta alături de ea și vei râde până te va durea stomacul.

Să nu mai aducem în discuție, vei avea parte de cel mai bun sex din viața ta. Fiecare sărut primit te va face să plutești. Niciodată n-ai vrea să mai părăsești patul.

3 zodii - Un romantic August
3 zodii – Un romantic August

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top