Afirmații care îți vor schimba perspectiva

  1. Modul în care îți vezi viața este de obicei modul în care viața ta se dovedește a fi în cele din urmă. Prin aceasta vreau să spun că cu cât vezi lumea ca un loc întunecos și sumbru și folosești conotații negative pentru a o descrie, cu atât este mai probabil să ai parte de probleme și tragedii în viața ta. Dacă îți vezi viața într-un mod pozitiv, chiar și problemele tale, vei descoperi că lucrurile tind să se rezolve mult mai ușor.
  2. Blândețea, bunătatea și toate lucrurile care te fac să crezi că e ușor să îți trăiești viața și să profiți de ele sunt de fapt lucrurile care fac din această lume un loc mai bun, nu doar pentru tine, ci pentru toată lumea. Așa că nu te împietri. Rămâi bun și blând. Nu lăsa întunericul care formează această lume să te facă insensibil, rece și brutal..
  3. Indiferent de calea pe care o alegi, te vei confrunta cu obstacole. Trucul este de a vedea obstacolele ca lecții în loc de tragedii.
  4. Există mai multă căldură în a fi optimist împotriva șanselor mici pe care le ai decât în a fi negativ și pesimist, indiferent de cât de grave sunt lucrurile. O privire sumbră asupra vieții nu a rezolvat niciodată nici o problemă, ci doar le-a creat.
  5. Există mai multă putere în a accepta modul în care lucrurile nu se vor întoarce niciodată la fel cum erau în trecut și, în schimb, trebuie să te concentrezi pe îmbunătățirea viitorului. Viitorul este încă deformat pentru degetele tale și pentru ideile tale despre destin. Trecutul este stabil ca lutul turnat.

pexels photo 887824

2 thoughts on “Afirmații care îți vor schimba perspectiva”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top