În 2019, voi fi o persoană mai bună

În 2019, voi renunța la mânia care stă în inima mea. Indiferent de modul în care m-aș simți, trădată sau părăsită, aleg pur și simplu să iert. Fără resentimente. Fără gânduri de răzbunare. Doar asigurarea că atunci când ne întâlnim din nou, voi fi prima persoană care va oferi cele mai dulci zâmbete și cele mai pure intenții.

În 2019, voi fi o mai bună ascultătoare. Indiferent de urcușurile și coborâșurile de care voi avea parte, voi aloca mai mult timp ca pur și simplu să stau și să acord atenție sentimentelor oamenilor. Mă voi gândi mai mult înainte de a vorbi și voi fi mai liniștită de data asta. Voi lua în considerare ramificațiile cuvintelor mele pentru că a asculta mai mult, a fi un prieten mai bun – asta e tot ce contează într-o conversație.

În 2019, îmi voi recunoaște punctele slabe și-mi voi folosi punctele forte. Nu vreau ca anul viitor să fiu perfectă sau prea autocritică. Îmi voi folosi punctele forte și nu voi abuza de ele. Atât punctele tari cât și cele slabe îmi aparțin și stau la baza formării unui suflet mai bun în această lume.

În 2019, voi fi o persoană mai simplă. Dacă doresc să trăiesc pur și simplu, voi cheltui în limita necesităților mele. Nu voi mai lucra ore suplimentare. Nu voi mai fi o sclavă cu scopul de a atinge perfecțiunea. Unicul meu scop va fi acela de a respira, de a mă relaxa și de a mă bucura de fiecare moment care îmi iese în cale.

În 2019, mă voi respecta mai mult. De data aceasta, nu mă voi da la o parte. Voi zâmbi mai des și voi cultiva numai gânduri autentice. Fără îndoială de sine și cu mai multă voință de a avea grijă mai bine de mine, de a explora și de a aprecia chiar și lucrurile mici din jurul meu.

În 2019, îmi voi ancora viața lui Dumnezeu. Într-o lume în care se pare că nu am nimic de oferit, voi fi mai amabilă, mai înțeleaptă și mai conștientă de lucrurile pe care sunt capabilă să le fac. A avea compasiune este foarte provocator și stă în adevărata noastră natură și cea mai bună calitate ca ființe iluminate și copii ai puterii superioare. A fi bun înseamnă să trăiești! În cele din urmă, asta contează cel mai mult.

pexels photo 212410

4 thoughts on “În 2019, voi fi o persoană mai bună”

  1. Daca vei asculta de Cuvântul Adevarului Absolut, Atemporal neprivind la în urma, sau în lateral, decât spre cerul senin si luminat al primaverii vietii, vor înflori pomii saditi, si-ti vor aduce doar parfumul inocent al tineretii, LIBERTATII, si al frumusetii desavârsite fara batânete, si al Vietii eterne, FERICITE dincolo de Legile învechite, îmbatrânite, firesti, joase, pamântesti, moarte ale perceptiei 3D…
    La Multi Ani !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top