Dacă te-a înșelat, nu merită a doua șansă!

Nu oferi niciodată a doua șansă persoanei care te-a înșelat! Indiferent ce s-a întâmplat, cum s-a întâmplat și de ce s-a întâmplat. Înșelatul este o alegere. Nu are nimic de-a face cu tine. Persoana care a comis o asemenea greșeală merită să fie dată la o parte din viața ta, indiferent de cât de lungă a fost relația voastră și indiferent de planurile de viitor pe care le aveați.

În niciun caz să nu te gândești să-i oferi o a doua șansă! Știi de ce? Pentru că acesta nu se va schimba niciodată. Obiceiurile, gândurile și perspectivele sale nu se vor schimba doar pentru a-ți face ție pe plac. De fapt, el va găsi nenumărate motive pentru a se justifica, fără a-și asuma responsabilitatea pentru propriile sale acțiuni.

El va da vina pe tine, va spune că tu ești principalul motiv pentru care a recurs la un asemenea gest. Va încerca să te facă să te simți vinovată și niciodată nu va recunoaște că faptul că te-a înșelat a fost o greșeală. Va găsi tot felul de scuze, cum că nu i-ai oferit destulă atenție, cum că nu s-a mai simțit iubit, cum că ai fost indiferentă și rece cu el, chiar dacă nu a fost așa. El poate fi un bun mincinos și te poate manipula în așa fel încât tu chiar să ajungi să crezi că din cauza ta te-a înșelat.

Te rog, nu-i oferi o a doua șansă. Nu intra singură cu piciorul în groapă. Crede-mă, meriți mai mult, mult mai mult. Știu că nu pare așa acum, deoarece trebuie să-ți acorzi timp pentru a te vindeca.

Să nu generalizezi! Dacă această relație a eșuat, asta nu înseamnă că așa se va întâmpla și cu restul!

În această lume există și dragoste adevărată, așa clișeic cum sună. Există. Există o relație în care două persoane se îndrăgostesc una de cealaltă și sunt suflete pereche. Aceștia depun toate eforturile pentru ca sentimentele lor să nu se estompeze niciodată, să trăiască o frumoasă poveste de dragoste și să fie fericiți până la adânci bătrăneți.

Deși este posibil să nu fie perfectă, deoarece relațiile nu sunt perfecte, dar dragostea adevărată există acolo unde aceasta trece dincolo de ceva ce putem numi perfecțiune. Oamenii care înșală, nu cunosc definiția iubirii!

Similar Posts:

%d bloggers like this: