L-am înșelat și încă mă vrea

“ Am sărutat alte buze. Știam că este o greșeală, și totuși acest gând nu m-a împiedicat să o fac. Puteai să nu afli niciodată, puteam să continui relația fără ca măcar să-ți dai seama că te-am înșelat, însă nu ți-am putut ascunde asta, nu te-am putut minți.. de asta ți-am spus. E ciudat, nu? Cum am putut să te înșel, dar n-am putut să te mint..

Tu mă iubești, însă sentimentele mele față de tine s-au diminuat odată cu trecerea timpului. Am încercat să evit acest lucru și să mă mint că totul va fi bine, dar când am fost întrebată cum merge relația, am răspuns sincer.

Relația noastră a fost ca în nisipurile mișcătoare. Poate că eram singură în nisip și pe tine nu te-am văzut oferindu-mi ajutor ca să ies, l-am văzut doar pe el, cel care m-a luat de mână și m-a făcut să-mi dau seama că nu mai vreau să fiu în această relație.

Da, tu ești prima persoană pe care am iubit-o cu adevărat. Ne-am întâlnit acum trei ani și am fost împreună timp de un an. Există întotdeauna suișuri și coborâșuri într-o relație, știu asta, dar eu nu am putut să le fac față. Mă doare și știind sau nu te-a rănit și pe tine. A trebuit să fiu cea care pune capăt, altfel am fi fost încă împreună, și poate aș fi continuat să te rănesc.

Au trecut aproape 2 luni de când nu mai formăm un cuplu, iar de fiecare dată când mi-ai spus că vrei să mă întorc, m-ai împins mai departe. Ce spune asta despre tine? Ești orbit de iubire? Spui că sunt singura pe care o vrei, dar nu ai spus asta și fostei tale atunci când ai crezut că ea îți este destinată? Mi-ai făcut atâtea promisiuni goale, cum aș putea avea încredere în tine dacă m-aș întoarce?

Sper că ești conștient de faptul că nu regret că am fost iubita ta. Ai fost primul meu prieten și îmi voi aminti mereu clipele petrecute împreună. Dar, de asemenea, nu regret că m-am despărțit de tine. De nenumărate ori ai fost motivul lacrimilor mele. De prea multe ori nu ți-ai dat silința să remediezi situația, așa cum mă așteptam.

Deci, cine sunt eu dacă aș rămâne cu tine, după ce te-am înșelat? Ce spune asta despre mine ca persoană? Mi s-a spus că dacă cineva reușește să înșele, înseamnă că nu-și iubește partenerul. Poate că este adevărat. Poate că nu te-am iubit. Sau poate că relația noastră nu a reprezentat acel fel de dragoste care face ca o persoană să nu înșele.

Sper să găsești pe cineva care să te iubească în asa fel încât cuvântul “înșelat” să nu existe în vocabularul ei.

Sper că nu te-ai fixat prea mult pe mine. Sper că poți vedea clar ceea ce ți-am făcut. Sper că vei renunța în sfârșit la această imagine perfectă a mea. “

Similar Posts:

%d bloggers like this: