Stelele ne reamintesc de infinitele posibilități pe care le avem

Te-ai uitat vreodată noaptea la cerul înstelat întrebându-te câți alții fac același lucru? Poate de asta există atât de multe stele. Fiecare stea păstrează visele unei persoane care se află într-un moment de disperare.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

De fiecare dată când le privim, acestea ne amintesc de infinitele posibilități pe care le avem. Ele ne reamintesc cât de mulți oameni au dorințe, așteaptă răspunsuri și se roagă pentru o soluție.

Acestea ne reamintesc că nimeni nu este cu adevărat singur indiferent de situația cu care se confruntă. Poate de aceea dispar în fiecare dimineață, pentru a ne reaminti că totul e în mâinile noastre. Totul.

Poate de aceea unii dintre noi plecăm cât de departe putem, urmărind imposibilul, doar pentru a privi stelele mai de aproape, acolo unde clădirile nu ne blochează vederea.

În locul în care, pentru o clipă, ne putem apropia și încerca să atingem una, dar niciodată nu reușim. Asta nu ne-a făcut niciodată să încetăm să încercăm.

Cerul înstelat este cea mai mare minune pe care o pot contempla ochii noştri. Mai mult, este o minune curată, departe de patimile omeneşti, neîntinată de nimic.

Acesta ne reamintește că nu avem control aici. Suntem bucăți dintr-un joc de șah foarte complex sau un puzzle uriaș.

Suntem omul de zăpadă din globul de zăpadă, pur și simplu nu ne mulțumim să știm că spațiul nostru nu este la fel de larg așa cum pare. Suntem mai interesați de ceea ce depășește limitele globului.

Poate că stelele de pe cer strălucesc să ne arate drumul,  să ne reamintească că cele mai profunde dorințe ale noastre ne sunt la îndemână, dacă suntem dispuși să încercăm.

Poate de aceea stelele ies în fiecare seară, deoarece majoritatea dintre noi au nevoie de memento-ul zilnic pentru a “ajunge la stele” în fiecare sens al acestei afirmații, învățându-ne să privim mereu în sus, să privim înainte și să mergem mai departe.

pexels photo

1 thought on “Stelele ne reamintesc de infinitele posibilități pe care le avem”

  1. O Cale alb-stralucitoare, ideala,
    Este Cuvântul Vietii, întrupat.
    Calea Lactee pare rece, hibernala,
    Fata de Calea Celui mort si înviat…

    Fii binecuvântat, Suflet drag !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top