Întotdeauna voi alege iubirea

Întotdeauna voi alege iubirea, pentru că iubirea este cea care mi-a salvat viața. M-a împiedicat să renunț la mine și la lumea aceasta și continuă să mă mențină când sunt gata să renunț.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Întotdeauna voi alege iubirea, pentru că … “Ce alte alternative aș avea?” Ură, Gelozie, Furie, Răzbunare? Unde mă poartă aceste sentimente, în afară de nicăieri? Iubirea este singurul lucru care are sens pentru mine.

Când alegem iubirea, creăm mai multă iubire.

Iubirea face culorile din stradă să pară mai strălucitoare. Iubirea aduce zâmbete și râsete în cele mai întunecate locuri și pe cele mai necăjite chipuri. Iubirea ne face să ne simțim ca și cum am fi din nou niște copii fără griji, jucându-ne în permanență în grădina noastră din spate. Iubirea se simte ca in acele zile calde de vară de iulie, care par să dureze pentru totdeauna, mergând printr-un câmp plin de un curcubeu frumos de trandafiri sălbatici.

Întotdeauna voi alege iubirea, pentru că iubirea se simte ca acasă și este cea mai mare aventură în același timp. Iubirea este reconfortantă, ca si cum ar fi învelită într-un cocon sacru de nori. Se simte ca venind acasă când ai fost plecat pentru cea mai lungă perioadă.

Iubirea nu este niciodată sigură, nici garantată. Ne deschidem inimile, neștiind pe deplin ce vom primi, dar alegem să rămânem deschiși. Pentru că dacă nu o facem, ne angajăm să ne cheltuim viața îndepărtând totul departe.

Întotdeauna voi alege iubirea, pentru că eu cred că asta ne va salva de la distrugerea noastră. Când ne deschidem inimile și ne reconectăm la Mama Natură, la țările noastre frumoase și la oceanele vaste, vom începe să o tratăm din nou cu respect. Când ne apropiem ca și specie, lăsăm la o parte diferențele noastre și țintim să-i ridicăm pe toți, în loc să-i doborâm, vom crește cu toții.

Întotdeauna voi alege iubirea, pentru că sunt o visătoare. Îmi place să cred când ceilalți nu o fac. Cred în bine și îl caut în cele mai întunecate locuri. Întotdeauna voi alege iubirea, pentru că eu cred în ea. Eu cred în dragoste. Aleg iubirea.

Întotdeauna voi alege iubirea

1 thought on “Întotdeauna voi alege iubirea”

  1. O alegere perfecta, absoluta, magica, pe care, daca nu o abandonezi si o alimentezi zilnic cu încredere si speranta, va eleva Sufletul spre fericire eterna si Viata, spre noi perceptii, spre o noua dimineata, dimensiuni atemporale, spre gloria Împaratii cerului, magnifica, stralucitoare si mareata.
    O seara si o duminica învesmântata în iubire, Suflet frumos !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top