Suferința ta este binecuvântare

Cred că cu toții putem fi de acord că viața nu este ușoară. Au existat cu siguranță momente în viața noastră de care speram să nu avem niciodată parte și nu ne puteam închipui că le vom putea depăși vreodată.

Și totuși cu toate acestea, în ciuda faptului că nu credeam că vom găsi vreodată puterea de a trece peste acele momente întunecate din viața noastră, am făcut-o, am reușit imposibilul.

Uneori ne-am simțit ca și cum ne-am îneca într-un ocean adânc și întunecos, dar ne-am ținut respirația și ne-am găsit drumul spre țărm, în siguranță.

Au fost momente când credeam că uraganul ne va arunca în aer, dar am supraviețuit. Au fost momente când pământul s-a cutremurat, dar noi nu am clacat.

Și poate câ în anumite zile am avut parte de cele mai mici bătălii dinăuntrul nostru, dar acestea ni se păreau ca fiind cele mai grele bătălii de învins. Dar nu ne-am simțit mai vii decât oricând?

Nimeni nu a spus vreodată că această viață ne va aduce doar soare; Vor exista întotdeauna furtuni, vulcani, cutremure și tsunami cu care ne vom confrunta în anumite capitole ale vieții noastre.

Și din nou, în câteva zile, o mică ploaie ne poate prinde, dar trebuie să nu ne pierdem niciodată speranța în mijlocul acelor adversități.

Aceste lupte din viața noastră ne vor forma în persoana pe care am fost dintotdeauna meniți să fim, persoana pe care am fost dintotdeauna destinați să devenim.

Știu acum ce nu știam atunci … Fără luptele mele, cele mici și cele mari, nu aș fi persoana care sunt astăzi. Am stat și am reflectat asupra acelor capitole dificile din viața mea și mi-am dat seama că sunt unele dintre cele mai mari deghizate binecuvântări ale mele.

Există o lecție care trebuie învățată din fiecare dezamăgire, din fiecare suferință, din fiecare luptă cu care ne confruntăm – în interiorul lumii și în interiorul nostru.

Suferința ta este doar o binecuvântare deghizată

3 thoughts on “Suferința ta este binecuvântare”

  1. Cu cât încercarile si suferintele prin care trecem pe parcursul vremurilor vor fi mai aproape de extremele suportabilului firesc, cu atât exodul din aceste extreme va evolua fiinta în plan fizic, sufletesc si spiritual, pregatind-o, otelind-o si evoluând-o spre noi si elevate experiente ale existentei paradoxale, magnifice, atemporale, dincolo de limitele simturilor limitate primare…
    Un Week end binecuvântat cu liniste, pace si bucurii eterne, Suflet drag !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top