De ce durează atât de mult să realizezi că ești într-o relație toxică?

Este nevoie de mult timp ca să-ți dai seama că ești într-o relație toxică, deoarece ai fost învățață că toată lumea face greșeli. Ai fost învățată că o relație necesită efort. Ai fost învățată că este mai bine să stai și să încerci să repari o situație decât să pleci fără să lupți.

Este nevoie de mult timp ca să-ți dai seama că ești într-o relație toxică, deoarece iubitul tău te cunoaște atât în interior cât și în afară. Asta înseamnă că știe ce butoane să apese. El știe să-și câștige iertarea. Când ești pe punctul de a merge mai departe fără el, acesta se va plânge despre cum toată lumea ajunge să-l părăsească, ca să te facă să te simți prost pentru el. Sau va jura că se va schimba pentru a te face să-i oferi o altă șansă. El știe ce ai nevoie să auzi.

Este nevoie de mult timp ca să-ți dai seama că ești într-o relație toxică, deoarece ești îndrăgostită. Vrei ca totul să funcționeze. Nu vrei să recunoști că e timpul să pleci. Nu vrei să recunoști că ți-ai irosit timpul cu persoana greșită. Nu vrei să recunoști că te-ai mințit singură.

Este nevoie de mult timp ca să-ți dai seama că ești într-o relație toxică, deoarece nu a fost dintotdeauna așa. La început, iubitul tău programa întâlniri și îți făcea surprize din când în când. Te-a tratat cu respect. Ar fi făcut orice pentru tine. Continui să-ți spui că modul toxic în care te-a tratat recent, este doar un moment. Crezi că se va schimba în cele din urmă. Crezi că acest lucru este doar temporar.

Este nevoie de mult timp ca să-ți dai seama că ești într-o relație toxică, deoarece nimeni nu-ți cunoaște iubitul, ca și tine. Familia și prietenii tăi te pot avertiza despre relația ta, dar tu nu vei asculta nici măcar un cuvânt pe care ei îl spun deoarece știi că ei nu cunosc toată povestea. Nu știu cât de drăguț poate fi iubitul tău atunci când nu te tratează ca pe ultimul om. Ei nu înțeleg. O parte din tine vrea să rămâneți împreună doar pentru a le dovedi că se înșală.

Este nevoie de mult timp ca să-ți dai seama că ești într-o relație toxică, deoarece ai încredere în propria judecată. Nu ți-ai închipui că te-ai îndrăgostit de cineva care ți-ar face rău. Simți că poți citi oamenii, ca și cum ai fi putut vedea de la inceput dacă această persoană ar fi persoana greșită pentru tine. Să admiți că iubitul tău este o persoană toxică înseamnă să recunoști că ai fost condamnată să-l iubești. Și nu vrei să recunoști că ai fi fost vreodată atât de naivă.

Este nevoie de mult timp ca să-ți dai seama că ești într-o relație toxică, deoarece înseamnă că trebuie să faci o schimbare. Trebuie să ieși din situația asta. Nu poți continua să te întâlnești cu această persoană. Trebuie să te muți din apartament, să-i ștergi numărul, poate chiar să închei orice legătură cu prietenii lui care ți-au devenit prieteni și ție. Recunoscând că ești într-o relație toxică înseamnă că trebuie să faci o schimbare majoră, iar tu nu ești sigură dacă ești gata să o faci.

Similar Posts:

%d bloggers like this: