Rămâi singură în timp ce încerci să-l uiți!

S-ar putea să fi auzit că cel mai simplu mod de a trece peste o relație eșuată este să te implici în altă relație, dar ăsta e și cel mai simplu mod de a frânge inima respectivei persoane. Nu vrei să rănești pe cineva întâlnindu-l înainte de a fi gata să iubești din nou. Trebuie să aștepți ca inima ta să se vindece – cel puțin o fracțiune – înainte de a sări într-o nouă relație.

Nu trebuie să fii obișnuită cu gândul că ai nevoie de o relație pentru a fi fericită. Nu trebuie să fii îngrijorată că petreci ceva timp singură. Va fi bine pentru tine. Poți folosi timpul pentru a afla mai multe despre tine,  despre ce vrei de la următoare relație pe care o vei avea și despre ceea ce refuzi să faci pentru un partener.

Rămâi singură în timp ce încerci să-l uiți pentru că nu vrei să-ți scoți frustrarea față de cineva nou. Nu vrei să-l acuzi de înșelăciune, deoarece fostul te-a înșelat. Nu vrei să-l folosești ca pe un sac de box pentru că nu știi ce altceva să faci cu emoțiile tale reprimate.

Ar trebui să faci o pauză de la întâlniri pentru un timp. Alege să rămâi singură. Petrece-ți timpul cu prietenii, cu familia, cu dormitorul gol. Ia o pauză. Ar trebui să-ți oferi suficient timp pentru a plânge pierderea ultimei tale relații. Lasă-te să plângi. Lasă-te să simți în loc să-ți negi emoțiile și să te prefaci că totul este perfect.

Despărțirile nu au fost niciodată ușoare. Chiar și atunci când știi că cealaltă persoană nu a fost potrivită pentru tine, tot te doare faptul că ai pierdut-o. Vindecarea nu este întotdeauna la fel de rapidă cum ai vrea să fie. Nu ai nevoie de alt iubit în această clipă. Nu este nevoie să-ți actualizezi starea relației în curând.

Trebuie să fii singură în timp ce încerci să-l uiți pe fostul, pentru că o nouă relație nu te va face fericită atunci când vei simți lipsa celei vechi. Un tip nou, chiar și un tip grozav, nu te va face să uiți în mod magic de fostul tău iubit.

Îmbrățișează singurătatea până când înveți să te simți confortabil pe cont propriu, până când accepți că să fii singură nu este un lucru rău. Nu este nimic în neregulă cu a-ți oferi ceva timp pentru tine după o despărțire. Meriți șansa de a detensiona.

Meriți să fii egoistă pentru o schimbare, să te consideri o primă prioritate. Este greu să treci de la a avea pe cineva care presupune că te iubește necondiționat la a simți că ești pe cont propriu, dar ar trebui să rămâi singură în timp ce încerci să-l uiți. Dă-ți ceva timp să te vindeci. Acordă-ți ceva timp să te gândești. Dă-ți ceva timp să crești.

yoann boyer 353575 unsplash

1 thought on “Rămâi singură în timp ce încerci să-l uiți!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top