Stresul – Problema relațiilor din ziua de azi

Este destul de periculos să te gândești prea mult la ceilalți și prea puțin la tine. S-ar putea să socotești că ești o persoană bună pentru că iți pasă de cei din jurul tău, punând problemele lor deasupra problemelor tale – dar în realitate, cu cât te neglijezi mai mult, cu atât mai multe probleme vei avea în relația ta.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Atunci când vei înceta să te mai gândești la tine, atunci când vei permite stresului să facă parte din viața ta, atitudinea va avea de suferit. Vei ajunge indispus. Vei deveni imprevizibil.

Câteodată stresul te încurajează să spui lucruri pe care , mai târziu ai să le regreți. Sau poate, stresul te va face să te prăbușești în pat îndată ce se termină ziua de muncă, fără să ai timp pe care să-l dedici oamenilor care te interesează cel mai mult.

Va trebui să găsești un echilibru. Dacă stresul ajunge să facă parte din viața ta în cea mai mare parte a timpui va avea un impact negativ asupra relațiilor tale. Va veni un moment în viața ta când va trebui să gândești limpede șă să iei decizii importante care iți vor impacta viitorul.

Vei avea nevoie de oameni care să facă față suferinței tale. Ei vor plânge alături de tine. Iar aceștia merită doar lucruri bune din partea ta.  

S-ar putea să crezi că persoana de lângă tine vrea doar să ai grijă de ea, să fii acolo fiecare secundă din fiecare zi – dar ei ar prefera să ai grijă în primul rând de tine.

Ar prefera să vadă că acorzi mai mult timp sănătății tale pentru a te îngriji de bunăstarea ta fizică și mentală.

Dacă vrei să ai o relație sănătoasă va trebui să ai o mentalitate sănătoasă.

Este normal să-ți cari propriile bagaje, dar nu trebuie să depui un efort mult prea mare pentru a le ridica. Trebuie să încerci mereu să fii o persoană mai bună. Ar trebui să iți acorzi puțin timp pentru a-ți înfrunta problemele.

N-ar trebui să te folosești de toată energia în relația ta iar tu să nu mai rămâi cu nimic, pentru că poate fi o rețetă pentru un dezastru. Nu se va termina cu bine. Dacă vrei să faci persoana de lângă tine fericită, va trebui , în primul rând ca tu să fii fericit.

Dacă nu te vei ocupa acum de stres, acesta în cele din urmă va distruge relația. În mod accidental, nu vei mai putea face față, vei exploda. Te vei distanța pentru că nu vei mai avea suficient timp.

Dacă nu vrei ca lucrurile acestea să se întâmple, atunci va trebui să-ți oferi atenția pe care o meriți, terapia pe care o meriți, răsfățul de care ai nevoie. A-ți pune tot efortul într-o relație ar putea suna bine, dar în cele din urmă va reveni să te bântuie. Este mult mai bine să depui puțin efort și pentru tine, pentru că atunci când ești într-o stare de sănătate bună, este mult mai ușor să gestionezi o relație.

Stresul – Problema relațiilor din ziua de azi

Stresul – Problema relațiilor din ziua de azi

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top