Nu vreau un iubit, vreau un partener

Nu vreau un iubit. Vreau un partener care să mă sprijine în toate luptele și dificultățile vieții. Cineva care va sta lângă mine chiar și atunci când totul se complică. Când viața noastră se transformă în valurile dure ale unei mări furtunoase, vreau ca partenerul meu să-mi fie alături. Vreau pe cineva a cărui ambiție este la fel de puternică precum dragostea lui pentru mine.

Nu vreau un iubit. Vreau un partener cu care să pot discuta despre filozofie și gândurile noastre cele mai profunde la 2 dimineața. Indiferent de cât de prostesc aș putea crede că sunt emoțiile și sentimentele mele, vreau să am pe cineva care să nu mă facă niciodată să mă simt ca și cum aș fi mai puțin decât merit.

Nu vreau un iubit. Am nevoie de un suflet pereche, în cel mai tradițional sens al cuvântului. Îmi doresc ca el să aibă imaginația și spontaneitatea celui mai deschis copil. Dragostea noastră trebuie să fie extraordinară, dar obișnuită. Ceva care să mă facă să cred că totul este posibil.

Vreau un parteneriat care să dureze pentru totdeauna. Un partener care să aibă grijă de mine la fel de mult cum am și eu grijă de el. Mai mult, vreau pe cineva care să înțeleagă că suntem doi indivizi. Suntem diferiți și avem propriile noastre vise și obiective, dar ne unim pentru a construi o viață frumoasă împreună.

Nu vreau pe cineva care tânjește doar după buzele și corpul meu. Dimpotrivă. Vreau pe cineva care să mă admire pentru inteligența mea, mintea profundă și o perspectivă incredibilă asupra vieții. Cineva care mă va proteja și va lupta alături de mine pentru lucrurile în care credem amândoi. Nu vreau un cavaler în armură strălucitoare – eu sunt propriul meu cavaler. Vreau pur și simplu pe cineva care să stea cu mine, umăr la umăr și să cucerească lumea de partea mea.

Nu vreau un iubit. Vreau un partener.

Similar Posts:

%d bloggers like this: