Fiecare alegere pe care o fac este perfectă pentru mine

Ce te face fericit? Ce-ți bucură inima? Privește înlăuntrul tău și ai încredere că viața îți va arăta adevărata menire. Vei vedea că, făcând ceea ce iubești cu adevărat, vor urma și banii, greutatea corporală ți se va stabiliza, problemele de digestie vor dispărea. În tot acest timp, găsește ceva ce te face cu adevărat fericit și urmează acel lucru. Binecuvântează drumul pe care te-ai aflat, știind că a fost ideal pentru tine la un anumit moment.

Acum e momentul să-ți deschizi brațele față de Univers și să te îmbrățișezi cu iubire pe măsură ce începi să-ți dezvălui această nouă ordine divină din viața ta. Iată o minunată afirmație pentru acest caz: “Am încredere în mersul vieții. Fiecare alegere pe care o fac e perfectă pentru mine. Sunt în siguranță, este vorba doar despre o schimbare. Mă desprind acum de trecut cu iubire și îmi creez o carieră nouă și minunată, una profund satisfăcătoare pentru mine. Și așa și este!”

carturesti.ro
elefant.ro

Similar Posts:

1 Comment

  1. Universul macro si micro, este într-o perpetua expansiune si schimbare, metamorfoza magica, miscare de rotatie, de revolutie, evolutie în jurul axei sale centrale, infinite, atemporale.

Leave a Reply