Sunt recunoscător pentru viață acum

Adânc în fiinţa mea se afiă un izvor nesecat de recunoştinţă. Îi îngădui acestei recunoştinţe să-mi inunde inima, corpul, conștiința și întreaga ființă. Această formă de gratitudine radiază din mine în toate direcţiile, atingând totul din lumea mea, şi se întoarce sub forma si mai multor motive de a mă arăta recunoscător.

Cu cât simt mai multă recunoştinţă, cu atât sunt mai conștient că e fără de sfârşit. Folosirea ei mă face să mă simt bine. Este o expresie a bucuriei mele interioare. Este un sentiment plăcut și cald în viaţa mea. Sunt recunoscător pentru propria persoană şi pentru corpul meu.

Sunt recunoscător că pot să văd, să aud, să gust şi să simt. Sunt recunoscător pentru casa mea şi o îngrijesc cu multă dragoste. Sunt recunoscător pentru familie şi pentru prieteni şi mă bucur de compania lor. Sunt recunoscător pentru locul meu de muncă şi dau tot ce-i mai bun mereu. Sunt recunoscător pentru talentele şi abilităţile mele şi mi le manifest continuu şi mă simt împlinit. Sunt recunoscător pentru venitul meu şi ştiu că am parte de succes şi prosperitate la tot pasul. Sunt recunoscător pentru experienţele mele din trecut, ştiu că sunt parte din evoluţia mea spirituală. Sunt recunoscător pentru tot ce are natura şi respect tot ce e viu. Sunt recunoscător pentru ziua de azi şi pentru cele ce urmează. Sunt recunoscător pentru Viaţă, acum şi mereu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top