De ce suferi mereu? (în funcție de zodia ta)

Berbec – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că ai o stimă de sine scăzută. Nu realizezi niciodată că meriți mai bine.

Taur – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că te atașezi cu ușurință. Odată ce îți place de cineva, nu vrei să-i dai drumul.

Gemeni – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că oferi prea multe șanse. Eziți să renunți la cineva, chiar și după ce te-a rănit.

Rac – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că nu renunți ușor. Ești dispus să lupți pentru o relație, chiar și atunci când nu funcționează.

Leu – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că iubești atenția. Nu vrei să renunți la cineva care și-a consumat toată energia pentru tine.

Fecioară – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că ești un romantic în adâncul sufletului. Îți place ideea de a fi îndrăgostit.

Balanță – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că vezi tot ce este mai bun din toată lumea. Crezi că se pot schimba, așa că nu te îndepărtezi niciodată primul.

Scorpion – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că ți-e frică de confruntare. Întotdeauna ascunzi problemele sub covor.

Săgetător – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că urăști să rănești sentimentele altor persoane. Preferi să continui așa până când renunță ei la tine.

Capricorn – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că ai standarde ridicate. Te întâlnești doar cu oameni care îți plac cu adevărat, astfel încât să nu vrei niciodată să-i lași.

Vărsător – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că urăști să fii singur. Ai prefera să fii cu persoana greșită pentru o vreme decât să fii împins înapoi în lumea întâlnirilor.

Pești – Ești întotdeauna cel care suferă, pentru că vrei cu adevărat să te așezi. Vrei o căsătorie și copii mai mult decât orice.

=De ce suferi mereu? (în funcție de zodia ta)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top