O relație toxică te va transforma într-o persoană pe care nu o mai poți recunoaște

Când stai cu o persoană toxică mai mult decât merită, dezvolți propriile comportamente pentru a putea face față. O relație nepotrivită scoate tot ce e mai rău din tine. Te transformă într-o persoană de nerecunoscut, pe care nu poți să o privești în oglindă.

De aceea trebuie să ieși dintr-o astfel de relație toxică cât mai curând posibil. Nu mai aștepta. Nu mai oferi o a doua șansă. Trebuie să pleci de dragul sănătății tale mentale.

Atunci când ai parte de o relație în care partenerul tău te înșală din nou și din nou, nu poți să ai deloc încredere și te face să te întrebi dacă va veni acasă în acea noapte, tu devii o persoană paranoică. Începi să te uiți prin telefonul lui pentru a vedea dacă a trimis mesaje fostelor. Încerci să ghicești parola de la Facebook să vezi cu cine vorbește.

Începi să-ți fie frică de fiecare fată cu care interacționează în realitate și pe rețelele sociale, deoarece ești convinsă că te va răni din nou. Ar fi trebuit să-l părăsești de mult… dar tu ai rămas și te-ai transformat într-o persoană pe care nu o mai recunoști.

Atunci când stai cu o persoană care transformă orice într-o ceartă, se supără pentru cele mai mici greșeli și nu poate avea o conversație simplă cu tine, fără a-și ridica vocea, începi să te ascunzi. Vei decide să nu-i spui poveștile incitante de care ai avut parte de-a lungul zilei, pentru că ar putea deveni gelos.

Ascunzi pungile de cumpărături, chiar dacă ai luat lucruri din proprii tăi bani, pentru că s-ar putea supăra. Ștergi cele mai nevinovate mesaje. Ștergi istoricul tău de căutare inofensiv. Te-ai transformat într-o persoană meschină, o persoană care minte. Ar fi trebuit să-l părăsești de mult… dar tu ai rămas și te-ai transformat într-o persoană pe care nu o mai recunoști.

Atunci când stai cu o persoană care este obsedată de dramă , care crede că gelozia este romantică, care incepe să se certe cu tine doar pentru că așa îi place, te vei obișnui cu argumentele. Vei ajunge să spui lucruri pe care apoi le vei regreta. Vei presupune că este normal să ai parte de ceartă în fiecare zi a săptămânii. Vei deveni dependentă de dramă la fel ca și el.

Chiar dacă vrei să lupți pentru partenerul tău… să rămâi într-o relație toxică din iubire este cel mai rău lucru pe care îl poți face. Ți se permite să pleci. Ai voie să ai parte de un început proaspăt.

O relație toxică te va transforma într-o persoană pe care nu o mai poți recunoaște – dar dacă pleci acum, îți poți schimba proastele obiceiuri. Poți ajunge din nou la un loc sănătos. Dar trebuie să te pui pe treabă. Trebuie să iei decizia de a pleca, de a te ierta, și de a deveni o persoană mai bună.

adult beach black dress 220452

1 thought on “O relație toxică te va transforma într-o persoană pe care nu o mai poți recunoaște”

  1. Doar constiinta hristica, elevata de Spiritul Sfânt, va putea lumina Calea spre Adevar si Viata, a omului care se va naste din nou, din “apa si Duh”, din Samânta Buna a Cuvântului lui Dumnezeu, eliberând Sufletul fiintei imperfecte nascuta din femeie, de sub blestemul primordial al Legii mortii, firesti, trupesti, si al Locuintei ei.
    Un Weekend cu pace si liniste Sufleteasca, dragii mei !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top