Recomandari bloguri Loveisaname1

Recomandări

Recomandările mele

Poate fi destul de greu să găsești bloguri interesante printre toate celelalte conținuturi de pe internet.

Blogurile sunt despre conținut personal, personalizat, despre aproape orice subiect la care vă puteți gândi, de la fotografi până la sfaturi despre relații de viață și multe alte lucruri. Dacă nu ești sigur ce blog să urmărești, poate te vei împiedica de unul despre tehnologie, meșteșuguri, parenting, fitness, sport, antreprenoriat etc.

Fie că este vorba de un blog personal pe care îl cauți sau site profesional care prezintă o afacere, mai jos sunt cele mai bune recomandări de articole pe care le putem face.

P.S – În cazul în care dorești să apari în lista de mai jos, contactează-mă pe mail, loveisaname@mail.com sau pe WhatsApp


Potecuţa – Sunt un copil mare sau un adult care refuză cu încăpățânare să urce jucăriile în pod. Evadez uneori din propria existență şi culeg stropi de nectar în timp ce leagănul copilăriei mele mă cuprinde cu brațele adierilor de vânt.

Bijuteriile de la Pulsera.ro sunt confecționate din pietre prețioase și semiprețioase naturale cu proprietăți terapeutice

Asociația All4YouChild, derulează proiecte, programe și activități specifice cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și tinerilor, de a-i pregăti pentru o viață independentă, în care să trăiască ca membri activi ai societății și comunității din care fac parte.

Liniștea mea – Eu doresc liniște, multă liniște, căci așa pot să trăiesc in armonie cu tot ce reprezintă universul meu.

Mălina Ungureanu – Curajul nu apare singur, vine prin dorință, încredere de sine și multă muncă.

Mendk – Mendk is a product design studio started in 2021. We sculpt lifestyle products in concrete. An ordinary material always associated with architectural structure, now being used to create decor objects.

%d bloggers like this: