Credit firme noi – Care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite

Atunci când începeți o afacere, sunt multe lucruri de care trebuie să vă ocupați imediat. De la elaborarea unui plan de afaceri și procurarea materiilor prime până la angajarea personalului și elaborarea unei strategii de marketing – lista de sarcini este nesfârșită. Și, deși este important să vă păstrați concentrarea asupra obiectivelor pe termen lung ale afacerii dumneavoastră, este de asemenea necesar să vă ocupați de detaliile mai mici cât mai repede.

O modalitate eficientă de a face acest lucru este să solicitați un credit firme noi de la o instituție financiară. Împrumuturile de afaceri le oferă antreprenorilor capital de operare la o rată a dobânzii accesibilă și în condiții favorabile pentru întreprinderile mici. Mulți potențiali proprietari de afaceri nu sunt siguri dacă îndeplinesc sau nu criteriile de eligibilitate pentru contractarea unui împrumut de afaceri. Dacă vă gândiți și dumneavoastră să obțineți unul, citiți mai departe pentru a afla mai multe despre ceea ce trebuie să știți despre condițiile pe care trebuie să le îndepliniți înainte de a contracta un credit firme noi!

Ce este un credit firme noi?

Un credit firme noi este un împrumut de bani care este acordat unui proprietar de afacere sub forma unei datorii pe termen lung. În cele mai multe cazuri, instituția financiară care vă acordă împrumutul vă va cere să îl rambursați cu o rată a dobânzii stabilită pe o perioadă de doi până la cinci ani. Totuși, acest lucru depinde de tipul de împrumut pentru afaceri pe care îl contractați.

De ce să luați un credit firme noi?

În funcție de amploarea afacerii dvs. și de suma de bani de care aveți nevoie pentru a o demara, este posibil să aveți nevoie să contractați un credit firma. Împrumuturile de afaceri sunt avantajoase deoarece vă permit să obțineți banii de care aveți nevoie în avans, mai degrabă decât să vă bazați pe o abordare bazată pe capitaluri proprii, care ține cont de evaluarea afacerii dumneavoastră. De asemenea, contractarea unui credit firme noi vă permite să trageți fonduri înainte de a genera venituri. Acest lucru înseamnă că vă puteți concentra pe generarea de venituri mai mari fără a fi nevoit să vă faceți griji pentru acoperirea costurilor operaționale.

Care este diferența dintre garanția colaterală și garanția de garanție pentru un credit firme noi?

Principala diferență între o garanție reală și o garanție este cine are posesia activelor în cauză. Dacă aveți o garanție colaterală, creditorul este în posesia activelor dumneavoastră. În cazul în care aveți o garanție, partea terță este în posesia activelor dumneavoastră.

Luați un credit firme noi numai dacă are sens pentru afacerea dumneavoastră

Dacă aveți probleme în a vă decide dacă să luați sau nu un credit firme noi, puneți-vă aceste întrebări: – Pentru ce se plătește creditul? – Cât timp durează rambursarea creditului? – Cât costă creditul? – Ce rată a dobânzii are creditul? – Care este cel mai rău scenariu în cazul în care nu puteți rambursa creditul? Dacă creditul vizează o problemă pe termen scurt, cum ar fi plata cheltuielilor de marketing sau achiziționarea de echipamente noi, nu doriți să contractați un credit firme noi pe termen lung cu o rată a dobânzii ridicată. Dacă luați un credit firme noi fără un plan de rambursare, s-ar putea să aveți probleme cu rambursarea acestuia pe termen lung.

Scroll to Top