Prietenia adevărată rezistă

Prietenia adevărată nu cunoaște timpul. Construirea unei relații de prietenie în care învățați să vă iubiți ca frații nu se întâmplă într-un anumit fel, într-un anumit moment. Uneori, conexiunea se construiește la întâmplare.

Save us PDF loveisaname

Nu ai timp? Salvează articolul ca PDF

Obosit? Descarcă articolul PDF pentru a-l citi mai târziu

Uneori, conexiunea crește în timp, plângând pe umerii celuilalt, purtând conversații lungi despre naveta de dimineață, trimițând mesaje, trecând printr-un șir de momente complicate care creează o legătură perfectă.

Prietenia adevărată nu cunoaște teama. Nu când vine vorba de a sta alături unul de celălalt, luptând împotriva lumii împreună. Nu când vine vorba de oamenii care stau în cale. Nu când vine vorba de a fi cu adevărat alături, nelăsând pe nimeni să se simtă ca și cum ar fi singuri.

Prietenia adevărată nu cunoaște limite. În sensul că poți merge în bucătăria celuilalt și poți deschide frigiderul fără nici o reținere. În sensul că nimic nu este dincolo de limite în conversațiile pe care le purtați; ambele părți își pot desprinde straturile și își pot descompune piesele fără judecată, fără a se opri.

Prietenia adevărată nu cunoaște distanța. Chiar dacă drumul devine dificil sau timpul devine o provocare și apelurile telefonice se estompează adesea și vă vedeți din ce în ce mai rar – încă va exista o legătura puternică și va continua să existe mereu.

Chiar și atunci când viața devine complicată, prietenia adevărată rămâne.

Indiferent cât de departe sunt două suflete, ele rămân conectate. Adevărații prieteni răspund la telefon, găsesc o cale de a se vizita pentru a primi sprijin, pentru a nu distruge legătura dintre ei.

Un prieten adevărat nu fuge și nu renunță la primul semn de necazuri, nu încearcă să găsească scuze iar prietenia adevărată nu se estompează datorită timpului sau locului.

Indiferent de obstacolele care pot apărea în cale de-a lungul timpului, prietenia adevărată rezistă.

Prietenia adevărată rezistă

2 thoughts on “Prietenia adevărată rezistă”

  1. Si cu toate acestea adesea multe prietenii se incheie la un moment dat. De-a lungul vietii am avut numeroselor prietenii foarte stranse dar in timp orgoliile, viata, ocupatia, rabdarea, problemele, prioritatile se schimba. Din pacate si cu parere de rau mi-as dori sa nu fie asa dar asta este adevarul.
    Sa nu ma intelegi gresit prietenia este un lucru fara de pret care iti va oferi o directie in viata deci “Keep it as it last`s”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top