Nu vreau un iubit. Vreau un partener care să mă sprijine în toate luptele și dificultățile vieții. Cineva care va sta lângă mine chiar și atunci când totul se complică. Când viața noastră se transformă în valurile dure ale unei mări furtunoase, vreau ca partenerul meu să-mi fie alături. Vreau pe cineva a cărui ambiție este la fel de puternică precum dragostea lui pentru mine.

Nu vreau un iubit. Vreau un partener cu care să pot discuta despre filozofie și gândurile noastre cele mai profunde la 2 dimineața. Indiferent de cât de prostesc aș putea crede că sunt emoțiile și sentimentele mele, vreau să am pe cineva care să nu mă facă niciodată să mă simt ca și cum aș fi mai puțin decât merit.

Nu vreau un iubit. Am nevoie de un suflet pereche, în cel mai tradițional sens al cuvântului. Îmi doresc ca el să aibă imaginația și spontaneitatea celui mai deschis copil. Dragostea noastră trebuie să fie extraordinară, dar obișnuită. Ceva care să mă facă să cred că totul este posibil.

Vreau un parteneriat care să dureze pentru totdeauna. Un partener care să aibă grijă de mine la fel de mult cum am și eu grijă de el. Mai mult, vreau pe cineva care să înțeleagă că suntem doi indivizi. Suntem diferiți și avem propriile noastre vise și obiective, dar ne unim pentru a construi o viață frumoasă împreună.

Nu vreau pe cineva care tânjește doar după buzele și corpul meu. Dimpotrivă. Vreau pe cineva care să mă admire pentru inteligența mea, mintea profundă și o perspectivă incredibilă asupra vieții. Cineva care mă va proteja și va lupta alături de mine pentru lucrurile în care credem amândoi. Nu vreau un cavaler în armură strălucitoare – eu sunt propriul meu cavaler. Vreau pur și simplu pe cineva care să stea cu mine, umăr la umăr și să cucerească lumea de partea mea.

Citește și :   Cele mai frumoase urări de Crăciun

Nu vreau un iubit. Vreau un partener.

affection couple embrace 2526668

2 thoughts on “Nu vreau un iubit, vreau un partener

 1. Eu cred ca nu doar tu ai aceasta nevoie, ci majoritatea femeilor si fetelor din lumea întreaga, însa, citind cu atentie fiecare conditie pe care at trebui sa o îndeplineasca, cred ca ai avea nevoie de doi parteneri, pentru a-ti satisface toate aceste exigentel mentionate. Unul în fatza, pe care sa-L asculti si sa-L urmezi neconditionat, iar altul în spate, care sa te asculte si sa te urmeze, însa, mai întâi va trebui sa-L alegi pe cel pe care-L vei urma, iar El ti-l va gasi pe cel care te va asculta, te va iubi, te va multumi, si-ti va îndeplini toate dorintele.
  Aceasta este strict parerea mea personala, si un îndemn prietenesc sincer, însa decizia alegerii sensului si prioritatilor îti apartine tie si oricarei reprezentante a genului frumos care-si doreste un partener perfect.
  O saptamâna binecuvântata cu pace si Lumina Adevarata, Suflete dragi !

  1. Bine te-am regăsit, Iosif!
   Din punctul meu de vedere, în ceea ce mă privește, alegerea este de foarte mult luată. Cred, de altfel, că aceasta este condiția supremă pentru a îndeplinii adevăratul și durabilul întreg , condiție exprimată atât de frumos de către tine.
   Iți mulțumim și-ți păstrăm un respect incomensurabil pentru toate cuvintele frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: