Vreau să fii Valentinul meu

Vreau ca tu să fii Valentinul meu pentru că tu ești cel la care vreau să ajung ori de câte ori am parte de bine și ești prima persoană cu care vreau să vorbesc ori de câte ori se întâmplă ceva rău. Întotdeauna știi cum să mă faci să zâmbesc.

Vreau să fii Valentinul meu pentru că mi-ai arătat un univers nou. Văd stele în ochii tăi și vreau să construiesc galaxii în jurul tău.

Vreau să fii Valentinul meu pentru că tu mă faci să râd și să uit de lumea care ne înconjoară. Mă faci să aștept ziua de mâine și să aștept cu nerăbdare pentru totdeauna. Cred că ești îngerul meu păzitor pentru că m-ai salvat de demonii care mă posedau.

Vreau să fii Valentinul meu, pentru că mă faci să văd lumea în culori vii după ce am văzut-o o lungă perioadă doar în alb-negru.

Vreau să fii Valentinul meu pentru că nu mi-e frică să mă apropii de tine. Nu mi-e frică că o să pleci, mă faci să mă simt ca și cum ai vrea să rămâi. Mă faci să mă simt în siguranță.

Vreau să fii Valentinul meu, pentru că ești interesat să dezlegi cuvintele din povestea mea nespusă. Cuvintele esoterice pe care le-au scris lacrimile mele, cuvintele pe care mi-am promis că nu le voi arăta niciodată nimănui. Mă faci să vreau să le citesc cu voce tare și mă faci să vreau să scriu un final fericit.

Vreau să fii Valentinul meu, pentru că îmi place felul în care îți pasă de familia ta și modul în care i-ai pus înaintea oricui altcuiva, dar îmi place de asemenea și felul în care îmi faci loc în inima ta mare, gigantică.

Vreau să fii Valentinul meu pentru că pot dormi noaptea, știind că nu există o bătălie între gândurile mele și sentimentele mele. Ești răspunsul la toate întrebările mele.

Vreau să fii Valentinul meu pentru că îți place partea mea nebunatică și îți place cât de prostească poate fi. Îmi place cum îți place frivolitatea mea și cum admiri profunzimea înțelepciunii mele.

Vreau să fii Valentinul meu, pentru că mă inspiri să fac cât mai multe lucruri într-o singură zi. Mă ajuți să găsesc sensul în momentele goale. Mă inspiri să trăiesc pur și simplu.

Vreau să fii Valentinul meu, pentru că atunci când îmi lipsești, știu unde să te găsesc. Chiar și în zilele aglomerate întotdeauna îți faci timp pentru mine. Nu-mi pierd timpul întrebându-mă și întrebându-te unde ai fost pentru că știu unde te pot găsi.

Vreau să fii Valentinul meu, pentru că mă lași să-ți descopăr momentele pline de durere și să-ți împărtășesc tristele amintiri ale mele.

pexels photo 1001445

1 thought on “Vreau să fii Valentinul meu”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top