Pentru iubitul meu, dragostea vieții mele și sufletul meu: La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților.

În această zi specială, realizez că toate florile, cadourile și sărbătorile romantice sunt pe planul 2. Tu ești cel mai bun cadou pe care l-am primit vreodată. Cu tine, în fiecare zi am parte de  bucuria, aventura și dragostea infinită pe care mi-o porți.

Nu pot să cred cât de departe a ajuns relația noastră. Când ne-am întâlnit pentru prima dată, n-am avut nici o idee că relația va dura atât de mult timp și vom ajunge să facem atât de multe lucruri împreună.

Nepotrivirea și necazurile nu ne-au învins, ci mai degrabă ne-au legat mai adânc și ne-au făcut să fim mai implicați în devotamentul nostru față de celălalt. Timpul nu ne-a schimbat, dar ne-a permis să creștem unul lângă celălalt.

Dragostea a fost întotdeauna o plimbare ciudată, plină de obstacole și suferință.

Dar, tu mă faci să mă simt în siguranță, tu îmi deschizi ochii în legătură cu simplitatea dragostei, cu privire la doi oameni care se îndrăgostesc și rămân împreună.

Sunt atât de bucuroasă și de ușurată că nici una dintre relațiile mele anterioare nu au mers, pentru că tu ești cel cu care vreau să-mi petrec întreaga viață.

Cu tine alături, viitorul nu mă mai înspăimântă. De fapt, aștept cu nerăbdare să văd ce a pregătit pentru noi. Mă pot vedea mergând pe culoar cu tine, împreună cu toată familia și prietenii noștri, pentru a fi martorii căsătoriei noastre. Îmi pot imagina cum ne vom recita jurămintele, și vom fi împreună până când moartea ne va despărți.

Citește și :   Mesaje de Dragobete

Îmi imaginez că ne mutăm în prima noastră casă, ne trezim unul lângă altul în fiecare zi, facem treburile casei împreună și suntem de nedespărțit. Îmi pot imagina cum se formează familia noastră, primind în viața noastră un copilaș care arată ca tine și ca mine (combinat). Mă pot vedea îmbătrânind alături de tine.

Mulțumesc că m-ai ales din toate celelalte milioane de posibilități, știind că sunt singura pe care o vrei. Îți mulțumesc că ai început această călătorie împreună cu mine și că ai făcut tot ce ai putut pentru noi. Mulțumesc că ești mereu acolo pentru mine și că mă iubești necondiționat. Îți mulțumesc pentru că ești cel mai bun prieten pe care l-aș putea dori vreodată – sunt incredibil de norocoasă să te am.

Să fiu sinceră, nu m-am gândit niciodată că o să găsesc dragostea, să nu mai vorbim de o relație lungă și fericită. La începutul relației noastre, nu-mi venea să cred cât de ușor părea să fie totul. Nu-mi venea să cred că am găsit în sfârșit dragostea pe care o căutam. Cu toate acestea, povestea noastră a înflorit în mod neașteptat și m-a făcut cea mai fericită.

În această zi a Îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc pentru că ai crezut în mine și ai încercat să îmi oferi tot ce aveai mai bun. Îți mulțumesc că ești astăzi Valentinul meu și pentru tot restul vieții noastre. Mulțumesc că mă iubești astăzi dar și în celelalte 364 de zile ale anului.

pexels photo 1028729

One thought on “Scrisoare iubitului meu de Valentine’s Day

  1. Ce frumoase gânduri, exprimate în cuvinte sublime, pline de puterea parfumului iubirii.
    Opium halucinant în care doua inimi, îmbatate de acest puternic narcotic universal se unesc, contopesc într-un singur Suflet, batând în acelasi ritm al bucuriei si fericirii regasirii sinelui absolut, din care vor creste noi muguri de viata, perpetuând specia vie, rational- sentimentala paradoxala numit OM, facut dupa chipul si asemanarea Dumnezeului, si Ziditorului universului…
    Sa fiti iubiti si fericiti, de Dumnezeu etern sa fiti uniti !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: