Nu ești nici prea mult, nici prea puțim. Nu trebuie să-i dovedești nimănui cine ești, în nici o situație. Ești expresia perfectă a unicității vieții. În nesfârșitul vieții, ai avut multe identități, fiecare fiind expresia perfectă a acelei vieți în parte. Fii mulțumit cu cine și ce ești în această viață! Nu-ți dori să fii ca altcineva, fiindcă nu ai ales acea identitate de această dată. Data viitoare vei fi diferit. Ești perfect așa cum ești, chiar aici, chiar acum. E de ajuns. Ești una cu Viața.

Nu e nevoie să te străduiești pentru mai mult. Tot ce ai de făcut este să te iubești mai mult astăzi decât ai făcut-o ieri și să te porți cu tine așa cum faci cu cineva pe care-l iubești profund, Dragostea este hrana de care oamenii au nevoie pentru a-și atinge măreția. Pe măsură ce înveți să te iubești mai mult, înveți să iubești mai mult pe toată lumea.

Împreună, putem crește cu dragoste o lume și mai frumoasă. Suntem cu toții vindecați, iar planeta este și ea vindecată. Recunoaștem cu bucurie perfecțiunea Vieții și a noastră. Și așa este.

Citește și :   VIAȚA MĂ IUBEȘTE NECONDIȚIONAT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: