Vreau să simți dragostea adevărată

Dragostea adevarata

Vreau să fiu căldura, liniștea, tandrețea care te întâmpină într-o zi nouă.  

Când îți deschizi ochii dimineața, vreau să simți dragostea mea ca pe prima respiraţie proaspătă care îți umple plămânii. Vreau să fiu calmul răsăritului de soare, vreau să fiu zâmbetul care îți apare pe față inconștient atunci când te joci cu părul.

Când savurezi o cafea, atunci când îţi periezi dinții și te uiţi la reflecția ta în oglindă, vreau să simți că brațele mele te înconjoară. Vreau să te simți în largul tău,  știind că sunt cu tine – fizic şi emoțional. Și chiar dacă nu stau lângă tine, sunt cu tine.

Indiferent cât de departe suntem unul de celălalt, încă ești al meu.

Când suntem apropriaţi, vreau să te bucuri de apropierea noastră , de dansul pe care îl facem în jurul băii, de râsul pe care îl împărțim atunci când ne călcăm în timp ce dansăm. Vreau momentele lumești, simplitatea în care suntem confortabili și mulțumiți. Vreau totul.

Și când suntem despărțiți, vreau să fiu persoana la care te gândești atunci când se întâmplă orice mic lucru, persoana cu care vrei să împărtășești toate știrile.

Vreau să fiu stropul de culoare din întunericul tău, lumina care nu se estompează niciodată, gândul care mereu pluteşte în mintea ta, o piesă necesară din tine.

Am putea să împărtășim același spațiu sau să ajungem unul la celălalt prin intermediul liniilor telefonice. Am putea fi la câțiva pași distanţă sau la o diferenţă de fus orar. Ar putea fi secunde sau ore de la ultima dată în care ne-am văzut.

Dar indiferent unde te aflii sau unde mă aflu, vreau să simți dragostea mea în fiecare parte din tine.

Vreau să simți dragostea mea în mâinile tale obosite, în buzele tale moi. În orice mod fizic posibil. În felul în care te pot mângâia şi te pot relaxa atunci când mușchii tăi sunt încordaţi și ochii tăi sunt grei. În vocea mea, acțiunile mele, zâmbetul meu, râsul meu.

Vreau ca iubirea mea să te înmoaie, să te întărească, să te reconstruiască când ești distrus.

Vreau să simți dragostea mea în picioare, împingându-te înainte. În rânjetul tău, care se răspândeşte încet pe fața ta. În pieptul tău, bătând sălbatic și puternic, în timp ce noi devenim mai puternici în fiecare zi, indiferent de ce această viață ne oferă.

Vreau să nu te îndoieşti niciodată, să nu te miri niciodată, să nu simți niciodată o lipsă de afecțiune. În fiecare zi, vreau să știi, să simți, să fii plin de tot ceea ce îţi pot da. 

Vreau să simţi dragostea adevarata în fiecare parte din tine
Vreau să simţi dragostea adevarata în fiecare parte din tine

1 thought on “Vreau să simți dragostea adevărată”

  1. Asa va fi daca crezi în Adevar, din toata inima ta, din tot sufletul tau si cu toata puterea ta! 🙂
    Binecuvântari supreme etern-perene!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top