Fiecare ființă umană de pe planetă are o rană principală, iar vindecarea acelei răni devine cea mai importantă provocare din viața ei. La început, putem nega atât rana, cât și mânia și durerea asociate cu aceasta. Dar, în timp, vom înțelege că încercarea de a ascunde sau îngropa această rană nu funcționează. În încercarea de a o evita să o tratăm, rana va continua să ne conducă viața.

Înfruntarea rănii noastre necestită curaj. Necesită disponibilitatea de a simți suferința, de a experimenta și de a ne exprima mânia. Uneori nu ne putem vindeca singuri. Avem nevoie de ajutorul unui terapeut sau al unui grup de vindecare. Uneori avem nevoie să vedem felul în care s-au vindecat alții pentru a crede ca vindecarea este posibilă și în cazul nostru.

Într-adevăr, mulți oameni care s-au tămăduit în viață au făcut aceasta cu ajutorul oferit de cel puțin o persoana care a trecut prin provocări sau obstacole similare.

Decizia de a ne vindeca sau de a trăi trebuie să vină din interiorul nostru. Dacă suferim de pe urma unei boli grave sau a unui accident, iar șansele de supraviețuire sunt împotriva noastră, trebuie să ne dorim cu adevărat să supraviețuim pentru a depăși acele circumstanțe. Desigur, a ne dori să trăim nu garantează succesul, dar este o necesitate. Dacă nu vrem să trăim, pesemne, ca nu o vom face.

Ce-a de-a opta lege spirituală este despre moarte și renaștere. Uneori trebuie să ne împăcăm cu faptul că munca noastră aici s-a încheiat. Am oferit cât am putut. Am învățat atât cât am putut. Ne-am vindecat atât cât de mult am fost dispuși să o facem în această viață.

Citește și :   Nu este ușor să renunți la cineva drag

Moartea nu este doar o tragedie – deși așa pare pentru cei dragi, în urmă, ea este, totodată un act de completare. Nu este doar un prilej de a plânge plecarea persoanei iubite din această viață, ci și o ocazie pentru a sărbători realizările acelei persoane și de a ne exprima recunoștința pentru darurile primite de la ea.

Uneori, ceea ce credem că este un apel de trezire reprezintă o chemare de a merge mai departe. Atunci când chemarea apare, ea nu poate fi negociată. De acea este important să trăim orice clipă din plin și să nu așteptăm pentru a ne oferi darurile acelora care au nevoie de ele.

Aceia care au fost aproape de moarte și au supraviețuit pot confirma acest lucru. S-ar putea să nu fi avut nădejde sau motivație în viață până când nu au privit moartea în față, însă, după ce au făcut-o, speranța și motivația au încetat să mai fie o problemă pentru ei. Nu mai puteam amâna și tergiversa. Ei știau că moartea i-a ocolit pentru un motiv anume. Au știut că au ceva de dat, ceva ce nu oferiseră încă.

Un apel de trezire reprezintă o chemare spre a trăi. S-ar putea să ne ia câteva cărți de joc din mână, dar întotdeauna le înlocuiește cu altele noi.

Unele apeluri de trezire reprezintă o amânare a morții. O șansă de a o lua de la capăt, o ocazie de a ne transforma viața și de o alinia cu menirea noastră spirituală.

Cum ai putea refuza o asemenea oportunitate?

Vindecarea vine din interior

One thought on “Vindecarea vine din interior

  1. Vindecarea nu vine din interior decât dupa ce în interiorul inimii tale s-a produs transformarea perceptiei celor cinci simturi primare carnale, (firesti)realizata constient prin metamorfoza (re)nasterii din nou din apa si Duh, devenind astfel un copil nascut din Dumnezeu, încredintându-ti viata în mâinile Tatalui ceresc, ascultând de ELsi iubindu-l neconditionat, fiint si ramânând dependent de EL 100%, lasându-te ghidat si purtat de Spiritul Sau Sfânt în toate activitatile tale cotidiene pamântesti, sufletesti si spirituale…
    Fiti binecuvântate, Suflete dragi, minunate !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: