Sunt mândră de tine pentru că ai avut în sfârșit curajul necesar pentru a părăsi acea relația toxică în care te aflai.

Ai învățat în cele din urmă să renunți la ceea ce îți face rău, ai înțeles într-un final că e mai bine să fii singură decât să fii cu cineva care te face să suferi și să te simți ca ultimul om.

În sfârșit te-ai ales pe tine.

Sunt mândră de tine pentru că în acest drum aparent fără sfârșit și plictisitor către succes, tu nu renunți niciodată.

Nu ai încetat niciodată să încerci, iar în această călătorie plină de lovituri și fisuri și răsturnări, visele și hotărârea ta au rămas întregi.

Sunt mândră de tine pentru că atunci când oamenii păreau să-și piardă credința, tu ai fost acolo pentru a le reda încrederea și speranța.

Sunt mândră de tine pentru că ai mirosit florile și ai ales să vadă o altă zi, te-ai uitat în oglinda și ai zâmbit la persoana pe care ai văzut-o.

Ai acceptat faptul că în anumite zile ar putea fi greu – chiar foarte greu – ca să faci din nou aceste lucruri, dar de asemenea ți-ai dat seama că este în regulă asta.

Sunt mândră de tine pentru că ești încă aici, ceasul ticăie, respiri.

Citește și :   Îți doresc timp !

Similare

One thought on “Sunt mândră de tine!

  1. Orice dependenta de cineva sau ceva, este mai mult sau mai putin toxica si daunatoare fiintei rational-sentimentale.
    LIBERTATEA este cel mai minunat si pretios dar oferit de Tatal copiilor Lui prin har, iar aceasta o obtinem doar printr-o încredere deplina în Fiul omului Hristos, raportându-ne existenta cotidiana urmându-I învataturile Lui, singurul Om desavârsit, din care, prin care si pentru care au fost facute toate lucrurile, în care se afla “taina” Adevarului Absolut, Atemporal, eliberator de judecati si/sau prejudecati !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: