Este în regulă să iubești

Este în regulă să iubești pe cineva, chiar dacă știi că-l vei pierde.

Nu este nimic garantat în această viață. Uneori, Dumnezeu ne aproprie de lucruri care, până la urmă, ne vor părăsi. Dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să iubești cu întreaga ta ființă.

Nu trebuie să-ți fie teamă să te îndrăgostești, chiar dacă totul are un sfârșit. Micile infinități pe care ți le permiți, te fac să fii cine ești și fiecare despărțire este un alt pas mai aproape de lucrul minunat care va urma.

Uneori, este în regulă să începi lucruri pe care știi că nu le vei putea duce la capăt, deoarece, chiar dacă timpul este destul de scurt, nimic nu este mai bun decât să fii îndrăgostit. Indiferent dacă ești îndrăgostit/ă de ceva sau de cineva, nu există sentiment mai puternic decât să renunți la tot controlul și să simți totul atât de profund. Nu uita, nu este nimic mai frumos decât să fii vulnerabil și nu există nimic mai riscant decât să te prefaci că nu iți pasă. Iți provoci o daună uriașă dacă nu iți permiți să experimentezi dragostea și arsurile pe inimă. La urma urmei, este mai bine să iubești și să fii pierdut decât să nu fi iubit deloc. Și, iți promit, nu vei regreta că iubești cu adevărat.

Așadar, data viitoare nu te mai gândi “ Omule, o să doară când ai să pleci” sau “ Nu sunt pregătit ca acest lucru să se termine“ . Nu uita că nimic nu durează pentru totdeauna. Uneori, oricât de mult vrei să dureze ceva, dacă nu e menit să fie, nu va avea continuitate. Ia ceea ce ai învățat și folosește-l pentru a te ajuta cu următoarea persoană sau lucru de care te îndrăgostești.

Toate acestea sunt o parte a unor planuri pe care nu le vom înțelege niciodată. Nu mai lua lucrurile atât de în serios. Prețuiește momentele, plângi atunci când se termină, dar nu renunța niciodată la experiențe. Iubește ca și cum este singurul lucru pe care știi să-l faci. Începe să te consideri norocos sau norocoasă dacă la sfârșit va fi greu, pentru că, asta înseamnă că a însemnat ceva. Înseamnă că ai avut ceva care merita pierdut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top