Învăț ușor să iubesc din nou

Învăț încet că este normal să acorzi încredere, din nou. Este normal ca cineva să te găsească adorabilă și specială. Este firesc să crezi în cuvintele frumoase pe care cineva ți le șoptește în loc să încerci a găsi minciuna din acele vorbe. Este firesc să crezi că cineva te dorește foarte mult. Învăț ușor că istoria nu se repetă întotdeauna. Că iubirea nu înseamnă doar lacrimi, despărțire și respingere.  Cel puțin o dată, un sfârșit fericit se află chiar după colț.

Învăț ușor că este firesc a oferi încredere. Încrederea aceea care poate însemna totul pentru cineva și pe care nu iți este greu să o oferi deoarece ei cunosc adevărata ta valoare. Încrederea pe care tu o afișezi are însemnătate și îi face pe ceilalți să le fie teamă să nu te piardă. Învăț ușor că încrederea nu se pierde întotdeauna foarte ușor iar cei ce fac promisiuni chiar fac tot ce le stă în putință pentru a se ține de cuvânt.

Învăț ușor că este normal să fii fericit din nou. Este sănătos să-ți exprimi fericirea și să lași undă verde fluturilor din stomacul tău. Este sănătos să-ți facă plăcere să simți fericirea fără a te întreba între timp când aceasta va dispărea. Este ceva obișnuit să crezi ca poate ține la nesfârșit, că nu este doar un simplu vis cu care nu te vei mai întâlni niciodată. Este firesc să crezi ca fericirea te-a găsit și vrea să se unească cu tine.

Învăț ușor să iubesc din nou. Este normal să împărtășești iubirea pentru cineva și să-i arăți acestuia cine ești cu adevărat. Este firesc să ai o discuție interesantă la trei dimineața și să dezvălui tot ce ai pe suflet fără a încercă să ascunzi părțile întunecate și vulnerabile. Să împărtășești bunătatea, iubirea și compasiunea pe care ai ascuns-o în toți acești ani. Este firesc să acorzi o șansă cuiva, să dăruiești iubire și să împărtășești chiar și cele mai intime secrete pentru că cineva chiar merită toate acestea. Cineva merită acea iubire care l-a un moment dat a lipsit. Există cineva care va oferi totul.

Învăț ușor că este firesc să iubești din nou fără să te gândești cum și când se va sfârși. Învăț ușor că este normal să crezi în iubire încă o dată fără să te gândești cum să te ferești de o posibilă despărțire. Este ceva normal să ai încredere în cineva care iți poate oferi iubire adevărată și care este alături de tine în momentele în care credeai că nu o va face. Învăț ușor că , uneori, dragostea rezistă și iți depășește toate așteptările.

Invat usor cum sa iubesc ... din nou

2 thoughts on “Învăț ușor să iubesc din nou”

  1. Cine nu are încredere absoluta în iubire, de fapt nu are încredere si nu se iubeste pe sine, necunoscându-si propria identitate, îi este frica de propriile sentimente ale inimii “…nespus de înselatoare si deznadajduit de rea…”, o inima “netaiata împrejur” de Duhul Sfânt a lui Dumnezeu, care dealtfel este Sursa Iubirii Divine, flacara arderii interioare, mistuitoare, eliberatoare de vechiul sine, prin Cuvântul Adevarului, absolut, atemporal, paradoxal, din care, prin care si pentru care exista TOTUL.
    Fiti binecuvântati, iubiti si fericiti !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top