De-a lungul timpului am fost nevoit să experimentez o mulțime de schimbări – nu doar simple modificări, nu modificări favorabile, dar schimbări ce apăreau zilnic. Transformări care au venit odată cu diferitele experiențe apărute în viața de zi cu zi. Acele schimbări care, cu timpul, m-au schimbat, m-au modelat în persoana de azi.  Acele schimbări care au înflorit întrucât bazele au fost puse cu mult timp în urmă. Transformări ce au apărut în urma unor momente fericite din viața mea dar și în urma unor momente de suferință. Schimbări ce s-au aliniat perfect cu mine, iar norii, cuminți, au făcut loc razelor de soare pentru a-mi lumina calea.

Au fost momente în care am simțit cum totul s-a aliniat perfect în așa fel încât să experimentez diferite situații. Au fost schimbări care au venit atunci când am reflectat asupra unor situații dificile și care mi-au oferit o imagine  mai clară  asupra vieții, asupra dragostei.

Încercăm atât de mult să gândim totul înainte, când, în realitate, singura modalitate de a concepe ceva este să încerci în viață, să experimentezi. Doar cu ajutorul acestor experiențe putem determina ce funcționează pentru noi și ce nu. Iar de cele mai multe ori, aceste experiențe nu sunt foarte plăcute însă, cu toate acestea, sunt cruciale pentru structura noastră interioară.

Aceste experiențe ne ajută să ne dăm seama ce ne dorim cu adevărat, iar in cazul de față nu fac referire la lucruri materiale ci la felul în care ne putem dezvolta ca indivizi în societate.

Reflectă asupra propriilor sentimente! Ele sunt acolo cu un motiv. Acceptându-le, puteți face alegerea potrivită. Alegerea „potrivită” variază pentru fiecare persoană. Alegerea “corectă” depinde întotdeauna de modul în care doriți să vă simțiți.

Citește și :   35 de semne prin care iți poți da seama dacă cineva suferă de depresie

În ceea ce mă privește, aș putea să rezum totul într-un singur cuvânt – Intensitate. De fiecare dată când am acordat o atenție deosebită după fiecare interacțiune avută, am reușit să renunț la relațiile de prietenie toxice și să-mi aleg prietenii care reușeau să-mi îmbogățească sufletul.

Urmărindu-mi cu atenție propriile sentimente am reușit să lucrez in diferite proiecte care creează schimbări sociale, așa încât am reușit să creez și acest blog.

Examinând felul în care mă simt, am reușit să comunic eficient în relații și să reformulez ceea ce nu sună bine.

Am experimentat schimbări care se aliniau cu modul în care voiam să simt. Starea noastră interioară este foarte importantă pentru sufletul și bunăstarea noastră. În cele din urmă, modul în care ne simțim ne ajută să ne dezvoltăm, noi înșine.

Învăț încetul cu încetul să cresc adultul din mine

Similare

2 thoughts on “Învăț încetul cu încetul

  1. Nici o filozofie, religie, stiinta, scoala sau universitate, din lume nu-ti poate forma caracterul si personalitatea, ca testele propriilor experiente, prin care poti sa discerni perfect si sa alegi ceea ce-ti este benefic sau nu, evolutiei fiintei, în trecerea prin aceasta dimensiune relativa 3D, spre noile dimensiuni elevate sufleteste si spiritual, urcând atemporal pe “scara” spatio-temporala spre desavârsirea absoluta.
    Mult succes si putere în ascensiunea spre desavârsirea absoluta, Suflet drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: