Fă exerciții în oglindă pe tot parcursul zilei. Poți începe dimineața, în fața oglinzii din baie, după care continuă pe toată perioada zilei ori de câte ori treci pe lângă o oglindă sau îți vezi reflexia în vreo fereastră.

1. Stai în picioare sau așezat în fața oglinzii.
2. Privește-te în ochi.
3. Trage aer adânc în piept și rostește această afirmație: ” Vreau să te iubesc. Vreau să învăț cu adevărat să te iubesc. Hai să facem asta și să ne distrăm cu adevărat.”
4. Trage din nou aer adânc în piept și spune: “Învăț să te plac cu adevărat. Învăț să te iubesc cu adevărat.”
5. Acesta este primul exercițiu și sunt conștientă că poate fi o provocare destul de mare, dar te rog să-l urmezi. Continuă să respiri adânc. Privește-te în ochi. Spune-ți pe nume în timp ce zici:” Sunt dispus să învăț să te iubesc (numele tău). Sunt dispus să învăț să te iubesc.”
6. Pe parcursul zilei, ori de câte ori treci pe lângă o oglindă sau îți zărești reflexia, repetă, te rog, aceste afirmații, chiar dacă ești nevoit s-o faci în șoaptă.

adorable beautiful blur child 459051

Citește și :   Fii femeia care face ce vrea !

One thought on “Sunt dispus să mă iubesc

  1. 🙂 ))) …Orice obsesie se transforma mai devreme sau mai târziu în dependenta, iar dependenta, în robie destructiva a fiintei magnifice, LIBERE, facuta dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu !
    O seara si o saptamâna binecuvântata cu Iubire si Lumina Divina, pura, curata, adevarata, dragi Suflete…!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: