ÎMI VORBESC CU DRAGOSTE

Cea mai bună modalitate de a te iubi este să renunți la toate mesajele negative din trecut și să trăiești clipa, prezentul. Adeseori, mesaje de demult, primite de la părinți, profesori sau alte persoane în care ai văzut întruchipări ale autorității , iți influențează dialogul cu sine, ceea ce vorbești cu tine în minte. Așadar, îmi doresc ca prin acest exercițiu în oglindă să-ți schimbi felul în care dialoghezi cu tine.

  1. Stai în picioare și așezat în fața oglinzii
  2. Privește-te în ochi
  3. Rostește următoarea afirmație – Orice îmi spun spun cu dragoste
  4. Repetă – Orice îmi spun în această oglindă spun cu dragoste
  5. Există vreo afirmație pe care ai auzit-o în copilărie și pe care încă o reții, de tipul – Ești prost sau – Nu ești îndeajuns de bun. Acordă-ți un scurt răgaz să iți abați atenția asupra acestor propoziții negative și să le schimbi în unele pozitive – Sunt un geniu, plin de idei creative. Sunt o persoană extraordinară. Sunt demn de iubire.
  6. Alege una sau două dintre aceste afirmații pozitive și repetă-le. Continuă să le spui până când ajung să ți se pară firești.
  7. De fiecare dată când treci pe lângă o oglindă sau iți vezi reflexia într-o fereastră, oprește-te și repetă aceste afirmații pline de iubire.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top