Sunt frumoasă și toată lumea mă iubește

La început nu mi-a fost ușor să fac exerciții în oglindă. Pentru mine cuvintele cel mai dificil de rostit erau “Te iubesc, Louise”. Am vărsat multe lacrimi și a fost nevoie de mult exercițiu. Mi se tăia răsuflarea ori de câte ori mă împotriveam să-mi spun “Te iubesc”. Dar m-am încăpățânat să perseverez. Și îmi pare bine că am făcut asta deoarece exercițiile în oglindă mi-au transformat viața.

Într-o bună zi, m-am hotărât să încerc un mic exercițiu. M-am uitat în oglindă și mi-am zis “Sunt frumoasă și toată lumea mă iubește.” Desigur, la început nu am crezut nici eu ce spun, dar am avut răbdare cu mine însămi și după puțin timp, a devenit mai ușor. Apoi în tot restul acelei zile mi-am zis, oriunde m-aș fi dus: “Sunt frumoasă și toată lumea mă iubește.” Asta mi-a așternut un zâmbet pe chip. Felul în care reacționau oamenii în prezența mea a fost uimitor. Toată lumea era extreme de binevoitoare. În acea zi, am trăit un miracol: miracolul iubirii de sine.

photo of woman looking at the mirror 774866 scaled

2 thoughts on “Sunt frumoasă și toată lumea mă iubește”

  1. La noi se foloseste metoda asta de mai mult timp, ca parte din training, si a dat rezultate deosebite. Stii, nu toate fetele au increderea de sine pe care o afiseaza; asta este realitatea. Si atunci exercitiul asta le ajuta foarte mult. Dar trebuie sa crezi si tu ca te ajuta, altfel sunt doar vorbe spuse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top